Şimdi Ara

5220 İlk İzlenim. Küçük Bir İnceleme. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel bi' telefon muş şekli felan da hoş saolasın bilgiler için
  • Ben de böyle telefonlara uyuz oluyorum işte. Şekilsiz şemalsiz. Sırf ip asalım diye adamlar alta çıkıntı yapmış böyle birşey var mı ya

Ama fiyatına göre iyi denebilecek bir telefon. Ama elinizden düşürmeyin derim. Yere düştümü bu tarz telefonlar çöp oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ben de böyle telefonlara uyuz oluyorum işte. Şekilsiz şemalsiz. Sırf ip asalım diye adamlar alta çıkıntı yapmış böyle birşey var mı ya

Ama fiyatına göre iyi denebilecek bir telefon. Ama elinizden düşürmeyin derim. Yere düştümü bu tarz telefonlar çöp oluyor.

gerçekten sana katılıyorum ben şekil olarak bu kadar berbat bi telefon görmedim ama içerik olarak fena değil gibi gözüküyo. adamlar resmen telefonun ortasını ip asmak için delmişler bana çok saçma geldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: cyclops61

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ben de böyle telefonlara uyuz oluyorum işte. Şekilsiz şemalsiz. Sırf ip asalım diye adamlar alta çıkıntı yapmış böyle birşey var mı ya

gerçekten sana katılıyorum ben şekil olarak bu kadar berbat bi telefon görmedim ama içerik olarak fena değil gibi gözüküyo. adamlar resmen telefonun ortasını ip asmak için delmişler bana çok saçma geldi.

farklılık olur işte ne güzel herkesin elinde düzgün telefon bizde yamuk :) ama fiyatı da güzel 330 tl civarı bence baya hoş

• oeeh, hoparlörle ilgili düşüncem değişti. Büyük ve kapalı bir odada ses (metal dinliyorum) bozuluyor. kulağa yaklaştırınca düzeliyor ses. aklınızda bulunsun.
  • dış hoparlör sesi tiz geliyor equalizer le uğraşınca cızırtılı çıkabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengaver029

dış hoparlör sesi tiz geliyor equalizer le uğraşınca cızırtılı çıkabiliyor.

• dün şans eseri inceledim bu telefonu ben de. gerçekten de 300-350 tl aralıklarında en (kişiye göre değişebilse de) şekil duran telefonlardan biri. tuşlarının dizilimi de dikkatimi çeken şeylerdendi. sakin bir kullanım için tasarlanmışlar. kırmızı siyah xpressmusic temalı dış kasası da çekiciliği yine arttırıcı bir detay. hoparlör kalitesi olarak dinlemedim, siz zaten tartışmışsınız burada ama yine de çok fazlaca iyi bir şey herhalde beklememek lazım değil mi? @D1Z0 gerçekten güzel noktalara değinmiş, hoş bir inceleme olmuş, teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ready2strike

dün şans eseri inceledim bu telefonu ben de. gerçekten de 300-350 tl aralıklarında en (kişiye göre değişebilse de) şekil duran telefonlardan biri. tuşlarının dizilimi de dikkatimi çeken şeylerdendi. sakin bir kullanım için tasarlanmışlar. kırmızı siyah xpressmusic temalı dış kasası da çekiciliği yine arttırıcı bir detay. hoparlör kalitesi olarak dinlemedim, siz zaten tartışmışsınız burada ama yine de çok fazlaca iyi bir şey herhalde beklememek lazım değil mi? @D1Z0 gerçekten güzel noktalara değinmiş, hoş bir inceleme olmuş, teşekkürler.

rica ederim. Tüm söylediklerin harfi harfine doğru. Bu paraya bu telefon. Ucuz ve performanslı diyebiliriz. Hoparlör sesinden haklısın pek bişey beklememek lazım ama, daha ucuz telefonlardan daha iyi ses çıkışı olunca ister istemez üzülüyosun :))

Fakat kulaklık sesi kalite gerçekten. En beğendiğim nokta o.. Bu arada cengaver'in dediği gibi dış ses tiz. Ama yine de seviyorum telefonumu

• quote:

Orjinalden alıntı: D1Z0

quote:

Orjinalden alıntı: ready2strike

dün şans eseri inceledim bu telefonu ben de. gerçekten de 300-350 tl aralıklarında en (kişiye göre değişebilse de) şekil duran telefonlardan biri. tuşlarının dizilimi de dikkatimi çeken şeylerdendi. sakin bir kullanım için tasarlanmışlar. kırmızı siyah xpressmusic temalı dış kasası da çekiciliği yine arttırıcı bir detay. hoparlör kalitesi olarak dinlemedim, siz zaten tartışmışsınız burada ama yine de çok fazlaca iyi bir şey herhalde beklememek lazım değil mi? @D1Z0 gerçekten güzel noktalara değinmiş, hoş bir inceleme olmuş, teşekkürler.

rica ederim. Tüm söylediklerin harfi harfine doğru. Bu paraya bu telefon. Ucuz ve performanslı diyebiliriz. Hoparlör sesinden haklısın pek bişey beklememek lazım ama, daha ucuz telefonlardan daha iyi ses çıkışı olunca ister istemez üzülüyosun :))

Fakat kulaklık sesi kalite gerçekten. En beğendiğim nokta o.. Bu arada cengaver'in dediği gibi dış ses tiz. Ama yine de seviyorum telefonumu

en iyisi de, aldıktan sonra aldığın şeyi begenebilmek. yanı verdiğin paraya değer bulmak. evet bazen hiç beklemediğimiz aletlerden, beklemediğimiz performanslar görebiliyoruz ama şu anki konuda 5220 gayette istenilen herşeyi yerine getiriyor.

özellikle, alırken telefonu, kesin bir çizgiyle nelerin istenilip, istenmeyeceğine bir karar vermek gerekiyor, yoksa işimiz çok zora giriyor. siz vermişsiniz, kararınızın arkasındasınız, biz de destekliyoruz, hayırlısı olsun tekrardan

• Bence o fiyata 3600 Slide daha uygun.En azından 3.2 MP flaşlı kamera ve 640x480 video çekimi var.
    İnceliği ve zarifliği de cabası.Ayrıca Hoparlör ve kulaklık seside gayet net.
    Gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz.Bu sadece benim görüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reytan -- 23 Nisan 2009; 19:40:08 >
  • Ben telefonu aldım sizin sayenizde :D . Walla yarım saat oldu alalı inceledim filan müzik sesi manyak çıkıyo kalite bakımından. Verdikleri kulaklık dandik biraz. Ama daha iyisini alacam :D . Walla 350 TL ye değer bi telefon herkese tavsiye ediyorum görsel efektleri filan baya bi güzel ele de iyi oturuyo. çok manyakta mesaj atılıyo. 10 üzerinden 8.5 aldı benim için. Bunları yarım saatte keşfettim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: byyankee

Ben telefonu aldım sizin sayenizde :D . Walla yarım saat oldu alalı inceledim filan müzik sesi manyak çıkıyo kalite bakımından. Verdikleri kulaklık dandik biraz. Ama daha iyisini alacam :D . Walla 350 TL ye değer bi telefon herkese tavsiye ediyorum görsel efektleri filan baya bi güzel ele de iyi oturuyo. çok manyakta mesaj atılıyo. 10 üzerinden 8.5 aldı benim için. Bunları yarım saatte keşfettim :D

evet verilen kulaklık tırt :P ama fena da değil gibi, şu an dinliyorum bilgisayara bağlı olarak :D Görüşlerinize de aynen katılıyorum. equalizer sayesinde biraz daha iyi olabilir sesler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D1Z0

quote:

Orjinalden alıntı: byyankee

Ben telefonu aldım sizin sayenizde :D . Walla yarım saat oldu alalı inceledim filan müzik sesi manyak çıkıyo kalite bakımından. Verdikleri kulaklık dandik biraz. Ama daha iyisini alacam :D . Walla 350 TL ye değer bi telefon herkese tavsiye ediyorum görsel efektleri filan baya bi güzel ele de iyi oturuyo. çok manyakta mesaj atılıyo. 10 üzerinden 8.5 aldı benim için. Bunları yarım saatte keşfettim :D

evet verilen kulaklık tırt :P ama fena da değil gibi, şu an dinliyorum bilgisayara bağlı olarak :D Görüşlerinize de aynen katılıyorum. equalizer sayesinde biraz daha iyi olabilir sesler.

Dandik derken standart nokia kulaklık vermişler xpressmusice hiç yakıştıramadım ekoyla oynayınca kulaklıktan çok hoş ses çıkıyo. walla ben baya baya memnunum elimden düşürmüyorum yine de şarjı iyi gidiyo. bi problemini görmedim daha inşallah da görmem. o değil arkadaşlar filan dış görünüşünü çok sevdi mavi benimkisi. herkes almak istiyo incelettim millete :D walla parasının hakkını veren nadir telefonlardan birisi işte. :)

• bendede 5220 XM var ama on kpağı degısıyormu acaba merak edıyorum bı yardımcı olur musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #21 Nouma

bendede 5220 XM var ama on kpağı degısıyormu acaba merak edıyorum bı yardımcı olur musun ?

Garanti değiştirir kullanıcı hatası değilse tabi. Benimkinin içine aşırı toz kaçtı açmaya çalışmıyorum ama çıkmıyo zaten açabilsem tozu silip geri kapatacam ama açılmıyo herhalde kardeş...
  • bende aldım.yaklasık 3 hafta oldu ve benimki mavi.
  • arkadaşlar bu kameradaki bahsedilen sorun kırmızı yeşil pixeller yani fotoğraf çekince kayboluyorlar. yani çekerken yeşil noktalar oluyor fakat fotoğrafı çekip kaydettikten sonra bunlar yok oluyor. :D bir sorun değil bence . ancak benim şarjla ilgili sorunum var. bana çok çabuk bitiyor gibi geliyor. sizinki ne kadar sürede bitiyor?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.