Şimdi Ara

512MB GDDR3 Sparkle GeForce 9800 GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan bilgisayar faturalı garantiden tamir olup gelmiştir resim gorunen (temsili resim) s kondansator şişmiş ve servis tarafından değiştirilmiştir. Kart serviste iken başka kart aldığım için satılıktır. Takas seçeneği vardır sadece hdd ler ile üstü altı konuşulur fiyat 130 tl

512MB GDDR3 Sparkle GeForce 9800 GT

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeqh -- 10 Aralık 2010; 18:47:37 >

• +1 pm
    Referanslar :@imphetus(955Be) @dizanteri (Tuniq Tower/Haf932) @pSy! (Gigabyte 890gpa) @fr4nk ( Gigabyte 770TA)@term12(seagate 500gbHDD) @UniqueX (seagate 500gbHDD) @superms (His 5870) @bbsaa (Msi 4850)@cagancelik (Vrm R4)@boswer33(3 Adet Fan)@AMFİBİ @takatuka15(Samsung 160Gbhdd) @ferhat86(OczVertexII120/Patriot1600) @kasai(FeelHurcaine)@Hk@n(SaphireVaporX5870)
    0543 332 41 46 aydogdu_2000@hotmail.com
    Haf932 Amd 5800x +H100i+AsusX570E+SAphireR9 290Oc +Xlince Xp800 800Watt 80+Bronze Gamer+Trident Z Neo:16Gb 3600mhz Kit+SAmsung970EvoNmve+WdSataIII1Tb+Lg2250v+4Tb+ Tt eSports Challenger Pro/Dasher/Shock+Medusa
  • tamir olup gelen karta mı 130 TL istiyorsunuz :)
    148 liraydı gece bimekste baktım sıfırı. 80 lira vermem şahsen.

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1065&uid=111363

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 7 Aralık 2010; 20:14:13 >

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

tamir olup gelen karta mı 130 TL istiyorsunuz :)

+1

148 liray git al gözüm bilmişlik yapma tıkla linke fiyatı 170 lira hem kartın garantisi devam ediyor sen kendi ilanlarında yorum yap.

MURAT

İletişim :

Msn : murat-dh@hotmail.com.tr

Tel : + 90 538 403 91 38

SİSTEM TOPLANIR...

( Sistem bileşenleriniz parçalarınız değerinde alınır . )

• quote:

Orijinalden alıntı: R@N

bu arada tristor sismez arızalanır kondansator (kapasitor ) siser !

Bilgilendirme için tşk ederiz. Değiştirilmiştir.
    bir forum sitesinden herhangi bir garantisi olmadan vs.. 2.el bir karta 130 tl bende vermem şahsen
    whamx, MsTmS, ergin, emynation, ankaacan, electrician, gtikoray, marine-gear,, BuyBack, KURSAD, SorrowOcean, necoinside, fast-man, vesper2663,tugrul_ist, eyqi, furkan_10, Core2han, mustiak2, Caglarx, ıcouldnt, Mithgor, speed39
    (curaat,ISLAMBOL,kachus : Güvenmeyin)
  • satıcı adam kim verir kim vermez diye anket yapmamışmıki urun adamın ürünü istediği fiyata satışa koyar ama satılır ama satılmaz bu yıne satıcıyı ılgılendırır fıyatın fazla denmesini anlarım ama ben vermem etmem garip olmuş anket havası yaratılmış:)Hayırlı satışlar bu arada

Orijinalden alıntı: conax

tamirden gelmese bile sıfırı 148 degil 170 olsa bile
    bir forum sitesinden herhangi bir garantisi olmadan vs.. 2.el bir karta 130 tl bende vermem şahsen

arkadaşın yazdığını okuyun öle yorum yapın arkadaş garantisi devam ediyor yazmış
    Kalllavi * brt@n@ * AliŞeker * Plyr* chapul *Ghostrecon * İlhanathema *Wild * cemo07 *Number_oen * murca * Yanlızkral* ekobravo* KENAN24* Adam06 *vurushlee * Quash*BuraX*Fatihakok*geek90*schavelle
    hepsi birbirinden değerli güvenle alışveriş yapılacak arkadaşlar

MEVLANA DER Kİ:
    Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde; sakın vazgeçme İŞTE ORASI KADERİNİN DEĞİŞECEĞİ NOKTADIR.
  • öncelikle hayırlı satışlar diler dürüstlüğünüz için kutlarım.. tamir görmüş gelmiş demeseniz kaç kişi anlardı bunu bu forumda ..bir elin parmakları kdar anca...

garantili bir 9800 GT için normal sayılır pazarlık ve takasla değerine satılır zaten...forumda garantisiz 8800gt ler 100-110 civarına satılıyor nihayetinde..

takas için düşündüğünüz HDD hakkında fikir verebilirmisiniz..2,5 inc mi 3,5 inc mi? dahilimi /haricimi yada kapasite olarak ne düşünürsünüz...

DDR3 RAm lerde takasa uyarmı?

arkadaşım sende bu şekilde ilanların altına yorum yaparsan .... hiiiç yakışı kalmamış gerçekten.....

Orijinalden alıntı: opelgt

quote:

arkadaşım sende bu şekilde ilanların altına yorum yaparsan .... hiiiç yakışı kalmamış gerçekten.....

Ya güzel kardeşim garantili adıma faturalı kart kampanyasız bile 166TL. 130 liraya tamir görmüş kart alıp onunla mı uğraşıcam. Ayrıca 9800GT 8800GT ile nerdeyse denk, normal bile olsa ederi 110 bile değil. HD4830 110a satılamıyor hatta 105e. Her türlü de bu karttan iyi. Ayıp bişey mi yaptım anlamadım ya Gerçeği yazıyorum. He yazmasam olur muydu olurdu ama yazdım. İstediğinizi düşünün madem.

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.

• valla banada fazla gibi geldi (:

quote:

Orijinalden alıntı: opelgt

quote:

Ya güzel kardeşim garantili adıma faturalı kart kampanyasız bile 166TL. 130 liraya tamir görmüş kart alıp onunla mı uğraşıcam. Ayrıca 9800GT 8800GT ile nerdeyse denk, normal bile olsa ederi 110 bile değil. HD4830 110a satılamıyor hatta 105e. Her türlü de bu karttan iyi. Ayıp bişey mi yaptım anlamadım ya Gerçeği yazıyorum. He yazmasam olur muydu olurdu ama yazdım. İstediğinizi düşünün madem.

sadece yazdığın nokta yakışmamış arkadaşım ...istediğimizi düşünmeyelim ortak noktalarda hem fikir olalım.. sonuç olarak herkes şahsi görüşünü belirtecek ki paylaşımın tadı ortaya çıksın kimseyi kırmadan buda benim saygı anlayışım...

• 1-fiyat uygun ve hakkı garantisiz sadece kart olanlara 8800gt yada 9600gtlere hala 120 130 isteniyor ses yok ama burdaki arkadaşa yüklenin sesi çıkmıyor diye sanırım...

2-garantiden tamir edilen ürün kötü anlamına gelmez kondansatör değişdi diye kart 30fps yerine 20fps vermez aynı işi yapar +daha iyi olur çünkü yeni kondansatörle yenilenmişdir.

3-resimdeki kart 3.versiyon fandır sessizdir

4- ilanı kötülemek yerine pm ile pazarlık şansı deneyin arkadaşda yardımcı olur tahminimce
    http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=43500
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

1-fiyat uygun ve hakkı garantisiz sadece kart olanlara 8800gt yada 9600gtlere hala 120 130 isteniyor ses yok ama burdaki arkadaşa yüklenin sesi çıkmıyor diye sanırım...

2-garantiden tamir edilen ürün kötü anlamına gelmez kondansatör değişdi diye kart 30fps yerine 20fps vermez aynı işi yapar +daha iyi olur çünkü yeni kondansatörle yenilenmişdir.

4- ilanı kötülemek yerine pm ile pazarlık şansı deneyin arkadaşda yardımcı olur tahminimce

Birinci madde hariç diğerleri doğrudur katılıyorum ama 1. madde yanlış niye? Daha dün 100 liraya MSI 8800GT O.C EDITION aldımİsteyen olursa ilanıda koyabilirim.

• ona bakarsan ben 90a 8800gt aldım 75e 8800gts 320 aldım hatta gtx 460ı 250tlye aldım şimdi bu piyasada bazmı alıncak! bu diğer genel ilanlarda örnek olmaz yada baz alınmaz...
    bende 99a 8800gt sattım 1ay oldu 9800gt kartım olsa 125 130arası ilan açardım seninde 1650proyu 50e ilan açtığını biliyorum yapma şimdi bro
    http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=43500
  • quote:

ona bakarsan ben 90a 8800gt aldım 75e 8800gts 320 aldım hatta gtx 460ı 250tlye aldım şimdi bu piyasada bazmı alıncak! bu diğer genel ilanlarda örnek olmaz yada baz alınmaz...
    bende 99a 8800gt sattım 1ay oldu 9800gt kartım olsa 125 130arası ilan açardım seninde 1650proyu 50e ilan açtığını biliyorum yapma şimdi bro

hacu 1650 için 50 tl çok mu yapma şimdi

1-fiyat uygun ve hakkı garantisiz sadece kart olanlara 8800gt yada 9600gtlere hala 120 130 isteniyor ses yok ama burdaki arkadaşa yüklenin sesi çıkmıyor diye sanırım...

Bu konuda yorum yazan arkadaşlar zaten senin yazdığın konuları bildiği halde sırf kötüleme amaçlı yazıyorlar bende tenezül edip cevap verip polemik yaratmak istemiyorum çok ciddi pmler geliyor herkez neyin ne olduğunu iyi biliyor ek bilgi için tekrardan tşkler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.