Şimdi Ara

512MB GDDR3 Sparkle GeForce 9800 GT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

pm var :)

Cevaplandı

Orijinalden alıntı: hiickimse

quote:

Orijinalden alıntı: opelgt

quote:

tamir olup gelen karta mı 130 TL istiyorsunuz :)
    148 liraydı gece bimekste baktım sıfırı. 80 lira vermem şahsen.

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1065&uid=111363

arkadaşım sende bu şekilde ilanların altına yorum yaparsan .... hiiiç yakışı kalmamış gerçekten.....

Ya güzel kardeşim garantili adıma faturalı kart kampanyasız bile 166TL. 130 liraya tamir görmüş kart alıp onunla mı uğraşıcam. Ayrıca 9800GT 8800GT ile nerdeyse denk, normal bile olsa ederi 110 bile değil. HD4830 110a satılamıyor hatta 105e. Her türlü de bu karttan iyi. Ayıp bişey mi yaptım anlamadım ya Gerçeği yazıyorum. He yazmasam olur muydu olurdu ama yazdım. İstediğinizi düşünün madem.

kardeş sen bilgilendiriyorsun teşekkürler.

• dediğin gibi kart nerdeyse denk 8800 de9800de kullandım 8800 de takılan oyun 9800 de akıcı bi şekilde oynuyodu. Yani gtx470 ile gtx480 arasındaki denklik gibi bi fark :) .
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: opelgt

quote:

arkadaşım sende bu şekilde ilanların altına yorum yaparsan .... hiiiç yakışı kalmamış gerçekten.....

Ya güzel kardeşim garantili adıma faturalı kart kampanyasız bile 166TL. 130 liraya tamir görmüş kart alıp onunla mı uğraşıcam. Ayrıca 9800GT 8800GT ile nerdeyse denk, normal bile olsa ederi 110 bile değil. HD4830 110a satılamıyor hatta 105e. Her türlü de bu karttan iyi. Ayıp bişey mi yaptım anlamadım ya Gerçeği yazıyorum. He yazmasam olur muydu olurdu ama yazdım. İstediğinizi düşünün madem.

• Fiyat tartışması yapmışsınız ama sorulacak sorular sorulmamış

Ürünün ne kadar garantisi kalmıştır? Kutu ve içeriği durmaktamıdır? Fiyat Pazarlığa açıkmıdır?

Sonra mesnetli şekilde fiyat bildirimi yaparsınız

VOLAR 1Gb GF9800GT DDR3 256Bit 2xDVI SLI PCI-E - 165TL
    http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=VOLGF9800GT1GB&ref=akakce&v=1.7
    http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=7379&ref=akakce&v=1.5.6

Yukarıda örnek verdiğim kartın ikinci eli 120tl-130tl civarıdır. 8800gt artık öldü yapmayın efsane mazide yaşasın...

Bundan sonra satıcı ister satar ister revize eder ister satıştan çeker az çok yoktur. Arz ve talep vardır...

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centerland -- 19 Aralık 2010; 1:29:22 >

• Herkez incilerini döküyor oyle bir ilan açtımki hit topik oldu bundan sonra yoruma kapatmak lağzım açtığımız ilanları bu arada kartın daha 2 ay garantisi vardır ilgilnenkerin dikkatine pazarlık ve takasa açıktır.

alan pazarlık yapar alır bu kartı alıcısı vardır elbet tercihler mesele şu anda pek cazip değil bence..
  • garantılı 1 gb 9600 mu satıo da 100 dıonuz.9800 ben olsam gereksız yoruma kapatırdım ne kadar cop var arkadasa zorla ılanı degıstırtecenız ılana garantılı 9800 yazacak tam olacak servıs gormus falan atlıyacak :D ıı satıslar kardes bu arada

Orijinalden alıntı: LaZaRtViN

garantılı 1 gb 9600 mu satıo da 100 dıonuz.9800 ben olsam gereksız yoruma kapatırdım ne kadar cop var arkadasa zorla ılanı degıstırtecenız ılana garantılı 9800 yazacak tam olacak servıs gormus falan atlıyacak :D ıı satıslar kardes bu arada

Sagol hacım millete post kascak konu lazım.

ps: Konu yoruma açıktır.

gereksiz ve satisi baltalama amaciyla yazilan mesajlari sikayet edip sildirebilirsiniz.
    25 yaş altıyla alışveriş yapmıyorum kafa kağıdı göstermeleri zorunludur
  • Sırf konu kapansın diye kartta HDMI çıkış varsa 95 TL teklif ediyorum. Sonrasında belki yine buradan satın aldığım ve kullanmakta olduğum Sparkle 8600 GT'yi satılığa çıkartırım..
    iyi geceler..

Edit: Sparkle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverWolf -- 25 Ocak 2011; 1:50:56 >

Problemsiz ürün aldığım kişiler:
    öztin, kornogy, xxxcem, dragonchaser, ecay, helluri, C£B£LLİ, eIgHt, rendezvous, icphedia, Nevfel, furkan_10, komando57, Cango34, hoodan, Endoplazmikredikulum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverWolf

Sırf konu kapansın diye kartta HDMI çıkış varsa 95 TL teklif ediyorum. Sonrasında belki yine buradan satın aldığım ve kullanmakta olduğum Sparkle 8600 GT'yi satılığa çıkartırım..
    iyi geceler..

Edit: Sparkle...

HDMI çıkışı yok malesef

Orijinalden alıntı: dapzar

quote:

148 liray git al gözüm bilmişlik yapma tıkla linke fiyatı 170 lira hem kartın garantisi devam ediyor sen kendi ilanlarında yorum yap.

dostum adam gece diye yazmız

• fiyat performans
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.