Şimdi Ara

512 mb ram cihazlar ne olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 720 kullanıyorum değiştirecektim fakat wp10 güzel olacak gibi bekleyeceğim fakat sizce Windows 10 ile yavaşlar mı ? Yani ufakta olsa performans dusebilir tabi normal olarak mesela 8.1 ile düşmüştü ama android alt segmentteki gibi olursa sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Performans düşermi bilmiyorum ama Wp10 alıcağımız son güncelleme olur preview falan gelmez ondan sonra.
  • W10 düzgün çalışsın ben başka bir şey istemem. Ondan sonra alamasak da olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Martta Denim güncellemesi gelecek. Ocak 2016 gibi de Windows 10 gelir. Daha çok var şu an bu tarz şeyler söylemek için erken ama ben performansta aşırı bir düşüş ya da pilde problem beklemiyorum. Çünkü 1 GB ve üstü RAM e sahip telefonlarla aynı özelliklere sahip olacağımızı zannetmiyorum. Tasarım değişikliği, kamerada geliştirmeler vs. Olur.

• Bence çok erken değil geçen sene etkinlikten 10 gün sonra 8.1 betayı vermişlerdi ben bu senede aynısı olur diye düşünüyorum şubat gibi Windows 10 beta yayınlanır herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Bence çok erken değil geçen sene etkinlikten 10 gün sonra 8.1 betayı vermişlerdi ben bu senede aynısı olur diye düşünüyorum şubat gibi Windows 10 beta yayınlanır herhalde

Açıkçası Windows 10 Beta yarın bile yayınlanabilir. Ağustos'ta kim beklerdi Cyan tam olarak çıkmadan GDR1 Beta çıksın. Ancak daha önceki tecrübelerimizden yola çıkarsak Microsoft'un güncellemeyi geç dağıttığı aşikar özellikle 512 MB Ram'lere 2016'dan önce zor gibi gözüküyor.
  • ileride performansı düşecek diye telefon değiştirilmez, yetmediği yerde telefon değiştirilir, hiçbir yeni işletim sistemi çıktığında eski donanım güncelliğini koruyamaz haliyle 8.1 de nasıl yavaşladıysa 10 da daha da yavaşlayacak, e o zamana da inş windows phone daha açık bir hal alacağından performans arttırma yöntemleri de bulunacaktır bazı kullanılmayan özelliklerden kısılarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Performans düşermi bilmiyorum ama Wp10 alıcağımız son güncelleme olur preview falan gelmez ondan sonra.

Hayatta olmaz o zaman 630 530 da son güncellemesini alır

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Performans düşermi bilmiyorum ama Wp10 alıcağımız son güncelleme olur preview falan gelmez ondan sonra.

Bende 630 kullanıyorum ama açıkçası W10 dan sonrasından umutlu değilim gelmez bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Bende 630 kullanıyorum ama açıkçası W10 dan sonrasından umutlu değilim gelmez bence.

18 ay güncelleme sözü var, gelmesi şart

• w10 amiral gemilere tam optmize edilir.Kalan kesime arayüz ve bazı iyileştirmeler olur.512mb ramlarde w10 çalışır,ancak sistemi kaldıracak şekilde olur extra özellikler için daha fazla para verip amiral gemi almak lazım.İşin janjanlı kısmı sd 800 ve üzeri telefonlara olur.Lumia 925-520 arası yani bizim telefonlar biri varsa diğeri yok şeklinde güncelleme alır.Köşeye 10tl at günlük 2016 da w10 lu bi telefon al güzelinden.
  • güncellemesi batsın flash player destekleyen bir yardımcı program yada tarayıcı versin bize yeter yav
  • 512 mb ramli cihazlara Windows 10 bomba gibi gelecek. Tahminimce performans düşüşü yaşanmaz. Hali hazırda bulunan lumiaların büyük kısmı 512 lik cihazlar. Ve şu konuda emin olun ki Microsoft un adaptasyon yönü çok kuvvetli. Zaten geliştiricler de 512 mb ramli cihazlar için de uygulama geliştiriyor mecburen. Windows 10 bu cihazlara çok güzel adapte olur diyorum. Zaten arkadaşlar 10 dan sonraki güncelleme çıktığı zaman elinizde bulunan lumialar artık eskimiş olacak. Mesela 10.1 mi olur 11 mi olur bilemem ama öyle bir güncellemenin çıkması 2 seneyi bulur. 512 mb ramli telefon kullanan arkadaşlarda bu 2 sene boyunca mutlu mesut wp 10 kullanır.
  • Belki bana kızacaklar ama l630 kararlı sürümde sistemde kasmalar mevcut bakın stabil değil demiyorum cihaz stabilde niyeyse bişeyi aşşağa kaydırınca kasmalar oluyor cihazda 512 ramın dezavantajları olabilir ben 525 kullanıyorum bende olmuyo saydıklarım.

• Belki saçma gelebilir ama
    şuan üreticiler ram kaç gb daha ilerleyecek diye düşünmeye başladılar
    Yüksek ram yüksek maliyet olduğu için
    düşük ram-düşük ram kullanan stabil işletim sistemi
    taktiğiyle ucuza telefon yapmanın peşindeler..
    kısacası f/p yakalamak istiyorlar özelliklede nokia(microsoft) kaybettiği itibarını kurtarmak için en çok çalışan firma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.