Şimdi Ara

512 MB 256 BIT HDTV LI DDR3 EN IYI SONUC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11544758/tm.htm

arkadaslar tekrar yazmakla ugrasmadım tıklayın bakın dakka bası geriye gidiyor. ürün 512 mb 256 bittir. sıfırı 500 ytl linkide var tıklayın inceleyin ben 350 ytl diyorum

REFERANS=mitrox--notebook alım satım / kaganmit--ram satımı cep tv alımı / fastfurious--modem satımı / ozgboy--mpeg4 satımı / kurban50--notebook satımı / kenany--notebook satımı / pc ci--ekran kartı satımı / yaktas--cep telefonu satımı / msb2005--pcmcia tv kartı satımı
  • kardeş haklısın sıfırı 500 ytl görünüyor ancak sıfır 7600gs sonic bundan daha performanslı ve 170 ytl =)
    170 ytl verilmez o karta parana yazık:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxsebepsiz -- 17 Ocak 2007; 13:01:16 >
    REFERANS=mitrox--notebook alım satım / kaganmit--ram satımı cep tv alımı / fastfurious--modem satımı / ozgboy--mpeg4 satımı / kurban50--notebook satımı / kenany--notebook satımı / pc ci--ekran kartı satımı / yaktas--cep telefonu satımı / msb2005--pcmcia tv kartı satımı
  • kardeş sattığınız şu kartın( Gainward B-6800GS-P-512) 3d mark 2005 puanını bir koysanızda performansını bir anlasak.bence böyle daha güzel satılır
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.