Şimdi Ara

512 MB DDR3 256 BIT HDTV LI TURUNUN EN IYISI FIYAT DUSTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ARKADASLAR ELIMDE 3 AY ONCE GOLD PC DEN ALINMIS Gainward B-6800GS-P-512-DT Ekran Kartı VAR

ürün 512mb ddr3 ve 256 bit özelliklidir. hdtv özelliği vardır . türünün en iyilerindendir. nvidia chipsetlidir.

ürünün sıfır fiyatı = 490 ytl dir

benim istedigim fiyat= 350 ytl
    ben 3 ay önce gold pcden aldım ancak onların internet sitesinde ürünü bulamadım. ürün sıfırdır kutusu aparatları garanti belgeleri herseyi mevcuttur tüm ince ayrıntısına kadar eimdedir tüm parca ve gerecleri istedigim fiyat 350 YTL dir.ürün sıfırından daha temiz ve bakımlıdır:D yakısıklıdır kerata

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=2444&IID=23995

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxsebepsiz -- 2 Şubat 2007; 20:26:35 >

REFERANS=mitrox--notebook alım satım / kaganmit--ram satımı cep tv alımı / fastfurious--modem satımı / ozgboy--mpeg4 satımı / kurban50--notebook satımı / kenany--notebook satımı / pc ci--ekran kartı satımı / yaktas--cep telefonu satımı / msb2005--pcmcia tv kartı satımı

• evet arkadaslar sıfırı 500 ytl bende 350 ytl 3 aylık kutusu aparatları garanti belgesi hersey dahil lütfen birazcık kaliteye bakalım:)
    REFERANS=mitrox--notebook alım satım / kaganmit--ram satımı cep tv alımı / fastfurious--modem satımı / ozgboy--mpeg4 satımı / kurban50--notebook satımı / kenany--notebook satımı / pc ci--ekran kartı satımı / yaktas--cep telefonu satımı / msb2005--pcmcia tv kartı satımı
  • damping 220 ytl ye düştüm cok acill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxsebepsiz -- 21 Şubat 2007; 0:23:27 >
  • kart için çok fazla istemiyormusun?

http://forum.donanimhaber.com/m_21047787/mpage_1/key_//tm.htm#21047787

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .CagLaR. -- 21 Şubat 2008; 5:37:57 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.