Şimdi Ara

512 ekran kartında 1024 gösteriyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS VGA EAX1650 Silent ekran kartı aldım. 512 mb yazıyo ama pc ye yükledim 1gb görünüyo!!! bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?

• garip ama iyi işte
  • alla alla bu senin için bi sorun mu ?
    dürüstlüğün bu kadarı da gereksiz ama
    takıl işte öle
  • Ekran kartı Hyper Memory olabilir. Yani ram'den alıyor olabilir, eğer ram'in 1 ya da 2 gb (karta göre) ise.
  • dostum ramdan çalan ekran kartı almışsın yani ramdan yiyor bilgisayara sağ tıkla özllikler de rame bak anlarsın
  • işletim sisteminiz vista ise bu durum yazılımsal bir hatadan kaynaklanıyor sanırım.asus f3jp marka laptop kullanan bi arkadaşta da aynısı olmuştu (256 paylaşımsız+256 paylasımlı olmasına rağmen ekran kartı rami 1024 gözüküyordu).
    http://www.cizgi.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=24&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=391&intProId=685

üstteki linkte de göründüğü üzere arkadaşların dediği gibi 512 paylaşımsız+512 paylasımlı olması söz konusu değil....bence siz de kafayı takmayın.bir sorun yaratmıyor sanırım.hatta satarken 1024 satarsınız (ciddiye almayın şakaydı)

• ramdan yemiyor ram tek 1024 ve 1024 görünüyor.
    (satılık 1024 ekran kartıııı:D:p)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kusoglul

ASUS VGA EAX1650 Silent ekran kartı aldım. 512 mb yazıyo ama pc ye yükledim 1gb görünüyo!!! bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?

Ne kısmetli insanlar var yaaa...
  • xp yüklü.
  • daha ne istiyosun keşke bizde olsaydı öle yafsen kafana takma ne güzell
  • arkadaşım bilmeden ekran kartına overlok yaptın galiba bu urumda ekran kartı fazla ısınacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem81 -- 28 Nisan 2007; 18:17:50 >
  • valla bişey yapmadım adem:)) driveri yükledim baktım öyle.. neyse oynamayacagım oyun yapamayacagım bişey yok sanırsam:)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

arkadaşım bilmeden ekran kartına overlok yaptın galiba bu urumda ekran kartı fazla ısınacaktır

yuh pardon ama hakkatten yuh ovelockla bi ekran kartı 512 mb artıyosa bilemem artık
    zaten şu ana kadar yaptıgım overlock,lkardan bahsedeyim bu kadar yüksek çıkmaz
    öle bir overlock sistemi varsa bana da söyle geforce 7600 gs 512 mb ekran kartımıda yapayım

konununsahibi dostum bir format at makinaya o zman düzlecek göreceksin senin pc içmiş içmiş

• gurban sıfır pc anakart driverini yükledim arkasına ekranı yükledim sadece..D:
  • benim arkadaşinin bilgisayari var sistem özelliklerine p4 yaziyo ama p4 deil böyle şeyler olabiliyor..takma kafana sen istediğin oyunu oyna
  • şu fazla 512 yi ihtiyacı olanlara dağıt en iyisi
  • ARKADAŞLAR NAAAPIYONUZ SİZ,OVERCLOCKLA RAM MİKTARI ARTAR MI,YADA RAM LE NE İLGİSİ VAR OVERCLOCK UN??ALLAH CIZIRTINIZI VERMESİN [ 8D] ,,,,SÜRMEK LAZIM SİZİ BU FORUMDAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

quote:

Orjinalden alıntı: adem81

arkadaşım bilmeden ekran kartına overlok yaptın galiba bu urumda ekran kartı fazla ısınacaktır

yuh pardon ama hakkatten yuh ovelockla bi ekran kartı 512 mb artıyosa bilemem artık
    zaten şu ana kadar yaptıgım overlock,lkardan bahsedeyim bu kadar yüksek çıkmaz
    öle bir overlock sistemi varsa bana da söyle geforce 7600 gs 512 mb ekran kartımıda yapayım

konununsahibi dostum bir format at makinaya o zman düzlecek göreceksin senin pc içmiş içmiş

ARKADAŞIM SEN KAÇ MB'A ÇIKARABİLDİN OVERCLOCK LA EKRAN KARTI RAMLERİNİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.