Şimdi Ara

50tl ye alınabilecek en iyi mp3 tavsiye edin!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mp3 almak istiyorum ama nokia 5800 xpressmusic telefonum var onda mp3ün yerini tutuyodu yalnız büyük ve taşıması zor bana 50tl ye kadar bi mp3 önerebilirmisiniz ama ekranı ve en az 2gb hafızası olmasını istiyorum şimdiden teşekkürler.. ^!^

• teknosa'da 60-70 liraya philips'in 80-90 liraya da sony'nin ürünlerini satıyorlar

50 liraya kötü bir markadan alacağına bunlardan al, aralarında ciddi bir fark var, çok daha iyi müzik dinleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

teknosa'da 60-70 liraya philips'in 80-90 liraya da sony'nin ürünlerini satıyorlar

50 liraya kötü bir markadan alacağına bunlardan al, aralarında ciddi bir fark var, çok daha iyi müzik dinleyebilirsin

Arkadaş haklı.Gerçi Creative'de güzel markadır.Uzun süre kullandım.Onun ucuz ürünleri de mevcut.
  • kardeşim bende ipod nano 1 gb var 50 tl ye satabilirim sıfır fiyatı araştırıp öle cevap ver
  • 50 TL'ye Minton MMP 5044 var,ben kullanıyorum memnun sayılırım ama tek bir sorunum var o da tuş takımı kötü bence. Bilemiyorum ben mi dilinden anlamıyorum yoksa benimki mi hatalı yoksa hepsi mi öyle,bilmiyorum. Ama onun dışında güzel,ses kaydı var,4 gb hafıza var,şarjı güzel gidiyor falan.
  • ya aslında ipod istiyodum 2 ellerin fiyatına bakamadım sanırım ucuz bişi bulabilirim bide gecen gün arkadaşım 2. el aldı ama sarjı gitmiş en fazla 3 saat gidiyo o yüzdn 2. el almıyacam sonny olabilir
  • emredersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumda Yurtdışından mp3 player getirip hesaplı satan bazı arkadaşlar var..
    Örneğin ibraxi nickli arkadaştan; 4gb radyolu sansa clip satın alabilirsin.. fiyatı 80 lira sanırım..
    Sansa clip fiyat/ perfonmans ürünüdür.. Philips'in fullsound ürünlerinin bir çoğundan ses kalitesi olarak daha iyidir..
    Philips modellerinin büyük çoğunluğunda; 2 x 3mW ve 2 x 2.4mW ses çıkış gücü vardır.. sansa clip'te 2 x 14mW ses çıkışı vardır..

Örnek bir inceleme ve puanlandırma
    Sansa clip > http://alatest.com/reviews/mp3-player-reviews/sandisk-sansa-clip/po3-51413615,287/

Bu da Philips GoGear Ariaz (Philips'in en yeni iddalı modeli)
    http://alatest.com/reviews/mp3-player-reviews/philips-gogear-ariaz/po3-72715526,287/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 16 Haziran 2011; 2:15:57 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 17 Ağustos 2015; 22:16:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.