Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 50pus8807 - 120hz -4k - amblight Satın Al 10 Ekim 2024 23:15 1 1 50pus8807 - 120hz -4k - amblight Oyun TV si olarak severek kullandığım TV yi konsollarımı satışa çıkardığımdan ötürü satıyorum, herhangi bir sorunu yok. 25.5.25 tarihine kadar garantisi devam ediyor - TV olarak kullanılmadı.IPS ekranların genel sorunu (siyah - oled gibi tam karartma sağlanmaz) simsiyah ekranlarda bulutlanma minimal düzeyde vardır. (fotolarda özellikle siyah tonu bu yüzden seçtim).Kutusu, Faturası, Garantisi tamdır. Media markt dan alınmıştır. Duvar askı aparatı ile kullanılmamıştır, dolayısı ile yoktur, hoparlörleri hiç kullanılmamıştır (z906) ile kullanılmıştır.İşletim sistemi Google versiyonudur, düz versiyonu değildir. Kayseri'de misafir olmak isteyen gelip yerinde görebilir, dileyene görüntülü arama da yapabilirim.Fiyat olarak 16.500 tl istemekteyim. Yeni serisi 27.500 bandındadır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Mayıs 2025 Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] DELL ALIENWARE AW3423DWF 34" QD-OLED monitör intel i5 13600 kf + MSI Pro B660-a + 16 GB Corsair Ram + PSU + Frame [SATILDI] 50pus8807 - 120hz -4k - amblight [SATILDI] Xbox Series X - Uygun fiyat