Şimdi Ara

50milyara araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu yıl ehliyetimi alıcam ve babam 50milyara kadar istediğim arabayı alıcak. Arabalardan hiç anlamıyorum, motorsiklet filan olsa anlarım aldırırım ama arabalardan hiçbişey anlamıyorum, ikinci el veya sıfır 50milyar civarı güzel bi araba almak istiyorum, eğer üniversitede istediğim yeri kazanırsam bütceyi zorlattırırım 55milyara filan cıkartmaya çalısırım ama şimdilik 50milyar olarak düşünün, ilk 5-6ay ehliyeti aldıktan sonra annemin veya babamın arabasını kullancam acemiliği atmak için o sırada aldıgımız arabayı babam kullancak. arabayı ben 2.el almayı dusunuyorum daha iyi bir araba almak için

istediğim tür ise böyle çakal kasa olmasın, modifiye filan yapılmıcak arabaya ama spor tipi olsun böyle hem aile hemde genç türüne gidicek bişey yardımcı olursanız sevinirim

• Dün yeni Astrayı kullandım gerçekten harikaydı.50 bine otomatik vites 180 hp olanı alabilirsin.Baban sana 50 binlik araba alacağına göre benzininide karşılar sanırım.
  • Insallah alırsın hayırlı ugurlu bınersın.

Honda Civic Type-S / Type-R

Örnek link:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-acura-rsx-cok-guzel-hareketler-bunlar-34-bkm-77/detay

Linkte 62.000 ama sen 50 lere de bulursun.

Bir bak derim

Birde bütçeyi artırabılırsenız suna bak derim.

Honda accord 2009-2010

Örnek link:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-accord-emsalsiz-honda-serisi-kacirmayinn-28393645/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Dün yeni Astrayı kullandım gerçekten harikaydı.50 bine otomatik vites 180 hp olanı alabilirsin.Baban sana 50 binlik araba alacağına göre benzininide karşılar sanırım.

Acaba şu yenı Astra ile ilgili bır link verebılır mısınız ?
  • VW Sirocco , Audi A3 , Yeni Astra Sport Cosmo, Golf6 ilk akla gelen seçenkler. Seat Leonda olabilir. Bütçe bayağı yüksek o fiyata 2. el bir suv bile olabilir ama bence ilk etapta yeni atraya bak derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 18 Temmuz 2010; 13:14:48 >
  • BMW 520 olabilirmi dıs görünüsünü çok beğendiğim bi araba ama fiyatını hiç bilmiyorum. Benzin parası bana ait olucak babamın pek karsılıcanı sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__

BMW 520 olabilirmi dıs görünüsünü çok beğendiğim bi araba ama fiyatını hiç bilmiyorum. Benzin parası bana ait olucak babamın pek karsılıcanı sanmıyorum

50.000 e nasıl 5.20 oluyor anlamadım.
    Eski model mı alacaksın onu ?

EDIT:

Bırde şuna bakabılırsın:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-bakinca-farki-anlayacaksiniz-premium-full-tamamen-orjinal-28430095/detay

316i 2006 model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 18 Temmuz 2010; 13:20:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Fakire Araba Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

quote:

BMW 520 olabilirmi dıs görünüsünü çok beğendiğim bi araba ama fiyatını hiç bilmiyorum. Benzin parası bana ait olucak babamın pek karsılıcanı sanmıyorum

EDIT:

Bırde şuna bakabılırsın:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-bakinca-farki-anlayacaksiniz-premium-full-tamamen-orjinal-28430095/detay

316i 2006 model.

işte bilmiyorum 520fiyatını ne kadar bütçeye 520 alınır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

quote:

EDIT:

Bırde şuna bakabılırsın:

316i 2006 model.

işte bilmiyorum 520fiyatını ne kadar bütçeye 520 alınır

520 2008-2009 hatta 2007 den sonrası ıste ıkıncı el sıtelerınde hep 70.000 - 80.000 belkı daha dusuklerıde vardır da 50.000 e 60.000 e pek gormedım ben

• Ek olarak Skoda Octavia 1.6 TDİ , 1.4 TSİ yada SuperB 1.4 TSİ alınabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 18 Temmuz 2010; 13:30:57 >
  • VW Scirocco derim. 160'lık manüel alınabiliyor o fiyata.
  • Sportif tazda bir araba istiyorsan mazda rx-8 güzeldir.2. elleri 45-50 arasında gidiyor ama çok yakıyorlar 100km/10 Lt civarı

• quote:

520 zaten 50-60 liraya cok zor, hemde senin yasinin arabasi degil. Bununla birlikte ici cok cirkin bence eski 5 serisinin.

Bak universitede imaj cok onemlidir. Senin durumunda yapilabilecek en iyi tercih ikinci el bir 3 serisi almak. 320d olmaz belki ama benzinli 320 ya da 318 2006-2008 model bulursun o paraya.

En kotu yukarda arkadasin bahsettigi gibi scirocco falan al, o da ailen sifir araba diye israr ederse. Honda, toyota, renault, peugeot falan oyle apachi arabalarina donup bakma bile.

• 10lt yakıyosa hemen alayım ben daha fazla diye biliyorum ?
    quote:

Orijinalden alıntı: PaRaNoRMaLL

Sportif tazda bir araba istiyorsan mazda rx-8 güzeldir.2. elleri 45-50 arasında gidiyor ama çok yakıyorlar 100km/10 Lt civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

520 zaten 50-60 liraya cok zor, hemde senin yasinin arabasi degil. Bununla birlikte ici cok cirkin bence eski 5 serisinin.

Bak universitede imaj cok onemlidir. Senin durumunda yapilabilecek en iyi tercih ikinci el bir 3 serisi almak. 320d olmaz belki ama benzinli 320 ya da 318 2006-2008 model bulursun o paraya.

En kotu yukarda arkadasin bahsettigi gibi scirocco falan al, o da ailen sifir araba diye israr ederse. Honda, toyota, renault, peugeot falan oyle apachi arabalarina donup bakma bile.

evet bu universitede ortam olayida cok onemli, tercihim burslu bir ozel universite puanim yetmezse odtu veya yildiz teknik olucak. Bunun icinde etkileyici bir araba olmasida onemli bmw320, bmw 520ye cok benziyor 320de aklima yatti audi a3 de peki bu arabalarin ici genismi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 18 Temmuz 2010; 14:30:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KafasıGüzel

10lt yakıyosa hemen alayım ben daha fazla diye biliyorum ?
    quote:

Sportif tazda bir araba istiyorsan mazda rx-8 güzeldir.2. elleri 45-50 arasında gidiyor ama çok yakıyorlar 100km/10 Lt civarı

Şehir içi daha fazladır benim söylediğim ortalama ama

• Birde Mazda 3 var.Tasarruflu 4.5LT yakıyor 100kmde.Sıfırları 48.000 TL en fazla
  • quote:

10 LT öyle mi?
    Fabrika verisi şehiriçi 15.7 lt ş. arası 9.1 lt. Bu arabaya binip de ekonomi mi yapmaya çalışacaksınız? Altınızda 9.000 devirden fazla devir çeviren bir makina olacak... En az 19 lt ş.içi yakar. 1.6 DOHC lar 9-10 lt civarı yakarken böyle bir motordan ekonomi beklemek mantıksız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.