Şimdi Ara

50k - 60k arasındaki öğrencilerin niteliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela ilk 5k genelde fen lisesi ve iyi anadolu liseleri, 20-30k arası iyi anadolular ve orta seviye anadolularsa; 50-60k arasındaki öğrencilerin niteliği nedir? Bu sıralamalarda olanlar lise durumlarını vs. anlatabilir mi?

düzenleme: Bu sorum sayısal için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagueMan -- 5 Temmuz 2014; 22:01:59 >

Ya yol göster ya da yoldan çekil
  • Ilk 5 değil ilk 10k fen ve çok iyi anadolu liselileri 10kdan 50k ya kadar fen liselilerin alt düzeyleri ve iyi anadolu liseleri. 50-100k arası normal anadolu liseleri. 100-200k arasıda kötü denilebilicek anadolu liselileri ve düz liseliler. Bu söylediklerim sadece lys Mf sıralamalarına göre değerlendirmeler ygsde bu değişir tabi. Ayrıca 100-200k düz liseliler dedim iyi çalışan 50k ya kadar çıkabilir. Ama ben daha hiç düz liseden mezun olup 30-40kda olanı görmedim. Ilk 100kda bile çok nadirdir. Ben anadolu lisesindeyim en iyimiz 40 binde ben 100 bindeyim 6.yım okulda. Okulumuzda ildeki en iyi 2. Anadolu lisesi orta bi düzey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soltice -- 5 Temmuz 2014; 22:30:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Leyla ile Mecnun
  • mert-hc kullanıcısına yanıt
    Ss olmadan inanmam dostum :) yaptıysanda helal olsun

Orijinalden alıntı: soltice

Ilk 5 değil ilk 10k fen ve çok iyi anadolu liselileri 10kdan 50k ya kadar fen liselilerin alt düzeyleri ve iyi anadolu liseleri. 50-100k arası normal anadolu liseleri. 100-200k arasıda kötü denilebilicek anadolu liselileri ve düz liseliler. Bu söylediklerim sadece lys Mf sıralamalarına göre değerlendirmeler ygsde bu değişir tabi. Ayrıca 100-200k düz liseliler dedim iyi çalışan 50k ya kadar çıkabilir. Ama ben daha hiç düz liseden mezun olup 30-40kda olanı görmedim. Ilk 100kda bile çok nadirdir. Ben anadolu lisesindeyim en iyimiz 40 binde ben 100 bindeyim 6.yım okulda. Okulumuzda ildeki en iyi 2. Anadolu lisesi orta bi düzey.

Geçen sene 29k oldum.
    Ilk senen değildir eğer öyleyse Ss at dostum inanmam ben anadolu lisesinde olup 80-100kda kalan 100lerce kişi var dershanede. Düz lise yoktu dershanemde zaten olan 1-2 kişide barajı geçemedi ilk sınavda. Ve burdaki her dershanede bu böyle.

Ilk senen değildir eğer öyleyse Ss at dostum inanmam ben anadolu lisesinde olup 80-100kda kalan 100lerce kişi var dershanede. Düz lise yoktu dershanemde zaten olan 1-2 kişide barajı geçemedi ilk sınavda. Ve burdaki her dershanede bu böyle.

Haklısın hocam. Sana yalan söylediğim için özür dilerim.

Ss olmadan inanmam dostum :) yaptıysanda helal olsun

mobildeyim ss atamam kusura bakma :) bence düz liseleri fazla küçümsüyorsun benim okuduğum lisede senede 2-3 kişi 35k, 7-8 kişi ilk 50k girerdi ayrıca 70-100k arası da baya öğrenci olurdu, 2-3 senede bir tıp veya dengi de çıkardı. Bunun dışında tm daha başarılıydı benim dönemimden 4 kişi hukuk kazandı

Leyla ile Mecnun
  • düz lise mezunuyum 50k oldum malesef mf-4.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.