Şimdi Ara

5070TI için PSU önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 7950X işlemcili bir sistemim mevcut, 5070TI satın almayı düşünüyorum. Hangi PSU'yu tavsiye edersiniz? RM750e veya RM750x almayı düşünüyorum, siz ne dersiniz? Teşekkürler.

• n201 kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler. Detaylı incelemedim ama bu PSU'lar o kadar da yüksek kalite değil galiba, rm750e de buna dahil. 750x 750e'den bir tık daha iyiymiş. Bütçe olarak 10000 liraya kadar çıkabilirim, daha iyi PSU tavsiyeniz var mı?

• ozan301 O kullanıcısına yanıt
    Vita ile yakin rm850x.
    https://hwbusters.com/psus/corsair-rm850x-atx-v3-1-psu-review/

https://hwbusters.com/psus/fsp-vita-gm-850w-atx-v3-1-psu-review/

7500 tl pahali bence markadan dolayi.
    https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-corsair-rm750x-shift-cp-9020251-eu-750-w-fiyati,531269774.html

Zaten psu cesidi yok 10 bine falan 1000+1200w psu alinir 5090 falan ilerde takma dusuncesi yoksa 850w yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 3 Haziran 2025; 14:8:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ozan301 O kullanıcısına yanıt

fsp vita güzel aslında. fanı 10 numara değil oradan puan kırıp tier A demişler. bunun daha iyisi nzxt c850 var 3.1. ben alalı 1.5 ay falan oldu cw yok sessiz kabloları da güzel incecik değil. siyahı biraz daha hesaplı 7700 göstermişti geçenlerde burada alan arkadaş vatan'da. o da beğenmiş. bir tier listesi vardı A plus demişler. yeni bir platform'da üretiliyormuş CWT'nin de artık araştırırsınız.

• Merhaba, cevaplarınız için teşekkürler. Bu PSU'ları araştırıp birisini seçeceğim.

• şöyle iki tier list var psu'lar için

bende 5070/5070ti alma aşamasındayım ve bir yandan psu bakıyorucm.

rm850x kolay bulunmuyor. bir tek tebilon'da gördüm.

asus rog strix 850w platin gözüme çarpıyor. iki listede de iyi puanlanmış ama pek fazla inceleme bulamadım.

c850 fena durmuyor ama geçen yıl nzxt markası ile ilgili bazı sıkıntılar olmuştu. o yüzden bu markaya yaklaşmaya sıcak bakmıyorum.

6 yıldır fsp kullanıyorum, 2 kere arıza çıkardı. he ikisinde de servis gayet yardımcıydı. yani cihazdan ve cihazın malzeme kalitesinden şüphelerim olsa da servis artı puan.

en zor şeymiş şu psu seçimi ya. hem ülkede çeşit az hemde karar vermek zor. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • darth hede kullanıcısına yanıt

asus'a platin nzxt'ye gold demişler ama traş onu bil. %92 mi ne oluyor nzxt nasıl goldsa %91'le asus platin oluyor. asusun aura edition olanı güzel o da yok burada. güzel değil asus.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161381351

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160612540

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 6 Haziran 2025; 10:34:26 >
  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

ya şu asus'un 10 sene garanti mevzusu aklımı çeliyor birazcık. yoksa psu konusunda aklım daha çok bu konuda ezelden beri güven veren firmalara kayıyor. hoş araştırınca nerdeyse hiçbir firmanın üretici olmadığını görüyorsun da işte corsair ezelden beri zihnimde yer etmiş.

hata yapmak istemiyorum. evde klima çalışınca şimdiki psu(fsp hyper m85+ 650w) bız bız ötmeye başlıyor. sırf bu yüzden sigortadan klima için hat çektirdim ama psu yine maşallah cazır cuzur. he sorun psu'da mı ondan da emin değilim ama neyse artık.

o yüzden yeni sistemde olabildiğince ince eleyip sık dokuyorum. baya birşey okudum ettim. nzxt için sizin gibi kullanıcı yorumlarını görmek güzel. asus konusunda da ikna oldum diyebilirim. yine de bulabilirsem rm850x'e yürüyüp olmadı c850 artık.

• 10 sene işi traş ülkemizde 2 sene sonrasını netten uğraşıyorsun. nzxt de 10 sene eğer öenmliyse? corsair o ax digital psularını seasonic'e yaptırdı da meşhur oldu. o da üretici değil. üretici istiyorsan FSP Seasonic ama Seasonic yok kalmamış piyasada. CWT'nin yeni bir platformu nzxt ondan aldım ve öneriyorum yoksa FSP al geç derdim. FSP'nin de iyi fanlısı nzxt dedim yani ya vita ya c850 birini seç geç bence sakınan göze çöp batar. ikisini de alan deneyen var forumda biri ben nzxt biri @ThE LoSt vita'yı ama cw yok bu ikisinde. corsair'in iyi modelleri bulunmuyor piyasada diye biliyorum ama sen bilirsin.

• Üst seviye bir sistemi E takılıbir corsaire emanet etmezdim açıkçası X serisi atx 3.0 3.1 bulmak da zor, bulsanız da pahalı, kullandığım ürün vita gm850 gold ama plat sertifika değerlerine sahip bazı inceleme siteleri fan rulmanını eleştirmiş o yüzden yer yer bazı yerlerde B tier geçiyor ama kullanılan mosfet bobinler vs tartışmasız çok kaliteli hwbusters sitesi psu konusunda oldukça objektif ve deneyim sahibi bir şirket oradan 850w listesine göz atabilir TR pazarında olan bütçene göre bir ürün seçebilirsin. @Jake Lockley hocamızın psusu vita dan bir tık iyi onu da tavsiye ederim fiyatı biraz tuzlu ama vitaya göre aşağıya listeyi bırakıyorum.

5070TI için PSU önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 7 Haziran 2025; 1:25:7 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.