Arkadaşlar merhabalar. 1 ya da 2 TB SSD istiyorum, Samsung 990 Pro olursa iyi olur. Eğer bütçe yeterse 4 TB heatsinkli model olabilir hatta son çıkan gen4 modeli bile olabilir. İşlemci Intel olacak. Eski oyunlarda AMD işlemciler uyum sorunu yaratıyormuş. Ekran kartı ve anakart markası tercihen Asus. Sadece sistem tavsiyesi istiyorum. Kasa full tower olacak. Bütçe vade farklı fiyatıyla birlikte 120.000 TL. 12 taksit yapan bir yerden almak istiyorum sistemi. Aylık ödeme 10 bin olsun. Sistemi yaklaşık 1 ay içinde almayı planlıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cernios -- 26 Haziran 2025; 19:25:42 > |
5070 Ti Intel İşlemci Sistem Tavsiyesi

-
-
İntel alacaksaniz yeni seriyi bekleyin bence simdi alacaksaniz amd alin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni seri Eylül gibi çıkarsa bekleyebilirim ama bu sene çıkması kesin mi 2026 gibi okumuştum da.
-
2026 baslari en erken demisler, amd olabilir o zaman oyun icin 14 serisi eskidi ,ultra serisi de oyun performansi olarak geride.
Performans farkını çok önemsemiyorum ben. Benim için önemli olan uyumluluk. Şimdiki oynadığım oyunları 4K oynayacağım zaten, sonraki çıkan oyunları da 1440p.
-
O zaman hangisi ultra mi 13-14 serisi mi?hazir mi tek tek mi toplanacak ?
12 taksitle 121 falan oluyor.
https://www.gaming.gen.tr/urun/741351/raptor-prime5070ti-intel-ultra-7-265kf-tray-asus-prime-geforce-rtx-5070-ti-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Kart galax olursa ayni parcalar ile 108 bin
https://www.gaming.gen.tr/urun/741358/frost-5070ti-intel-ultra-7-265kf-tray-galax-geforce-rtx-5070-ti-ex-gamer-1-click-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 26 Haziran 2025; 20:7:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim. İlk attığınız sistemi almayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cernios -- 26 Haziran 2025; 20:25:6 > -
Cesit yok ki
Tamam hocam sıkıntı yok. Alıcam sistemi. Çok teşekkür ederim. :)
-
Hocam bi de 5 GHz Keenetic router önerisi isteyeceğim sizden.
Bir de bende Corsair Graphite 780T full tower kasa var, o daha mı iyi soğutma sağlar? Dizmişken kasayı da değiştirmek istemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cernios -- 26 Haziran 2025; 20:31:57 > -
Gerekli ozellikleri ve hava akisi iyi olduktan sonra full tower olmasa nolur ki
Rahatlık ya. Basarken tuşu için çok eğilmek istemiyorum. :D
-
Tek tek toplayinca 12 taksitle pahaliya geliyor
İslemci 20,anakart 15,ram 7,ssd 9 bin,ekran karti 60 bin falan psu ,kasa,sogutmayi dahil etmedim bile.
Yok hocam sistemi alıcam zaten, bende full tower kasa var zaten Corsair 780T. Sadece yeni sisteme yeni almak istemiştim. Sıkıntı yok. Onu kullanacam.
-
2 kasa arasindaki fark 12 cm imis
-
Öbür arkadaşın sistemi düşünüyorum ben. Arada ayda 1500 TL oynuyor. Teşekkür ederim.
Edit: Oynadığım bir oyunda 4K'da tam performans alamayacağım gibi 5070 Ti ile o yüzden 5080li sistemi seçeceğim gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cernios -- 26 Haziran 2025; 23:50:24 >
Benzer içerikler
- sıvı soğutma önerisi
- 14400f vs 7500f
- dled nedir
- oyun için amd mi intel mi
- mini itx kasa
- 5060 laptop
- mediatek helio g85
- en iyi işlemci
- dlaa nedir
- radeon 780m
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X