Şimdi Ara

506 hattım var ama memnun değilim 505-555 nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba avea 506'lı numaram var ama memnun değilim 505 ya da 555 prefix'li numaraları çok aramama rağmen bulamadım ne olur yardım edin.İnternetten almak istemiyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damdakiciplakadam -- 7 Haziran 2008; 14:08:58 >

• Allah akıl fikir versin kardeşim sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: damdakiciplakadam

arkadaşlar merhaba avea 506'lı numaram var ama memnun değilim 505 ya da 555 prefix'li numaraları çok aramama rağmen bulamadım ne olur yardım edin.İnternetten almak istemiyorum da.

Bede 2 tane var birini satiim sana
  • neyinden memnun değilsni ki?alt tarafı bi telefon numarası?
  • Altı üstü numara ya. Bu kadar kasmaya gerek yok. hava atmak istiyosanız eğer Turkcell 535 veya 532 alın.
  • Ha 505 olmuş ha 506 ne olacak...Bende üç hat var biri 542 biri 555 biri 534 ile başlıyor...

Hatta 534 olanı rasgele bir dükkana girip aldım çok aramadım ama bence iyi bir numara denk geldi...534 XXX YY 02...Şans işi bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Altı üstü numara ya. Bu kadar kasmaya gerek yok. hava atmak istiyosanız eğer Turkcell 535 veya 532 alın.

benim 535 li hattım var 5 senelik harbiden böyle bi fiyakası var mı ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kido

quote:

Altı üstü numara ya. Bu kadar kasmaya gerek yok. hava atmak istiyosanız eğer Turkcell 535 veya 532 alın.

Zenginim yıllardır Turkcell kullanıyorum anlamına gelir o numaralar.

Şaka değil gerçek. 532'li hattın olduğu sürece zengin imajı verir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kido

quote:

Zenginim yıllardır Turkcell kullanıyorum anlamına gelir o numaralar.

Şaka değil gerçek. 532'li hattın olduğu sürece zengin imajı verir.

Tabi karşıdakinin insanları neye göre sınıflandırdığına bağlı bir durum bu Şahsen benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Heleki kişi öğrenci ve 532 kullanıyorsa ben başka anlamlar yüklüyorum kendisine

• quote:

Orjinalden alıntı: damdakiciplakadam

arkadaşlar merhaba avea 506'lı numaram var ama memnun değilim 505 ya da 555 prefix'li numaraları çok aramama rağmen bulamadım ne olur yardım edin.İnternetten almak istemiyorum da.

• ya ne saçma adam numaradan memnun değilmiş
  • gerçi bence de trkcll 532'li numaranın kendine has bi havası var ama onun dısındaki numaraların hiç bi önemi yok yani ha 506 olmus ha 505.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Tabi karşıdakinin insanları neye göre sınıflandırdığına bağlı bir durum bu Şahsen benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Heleki kişi öğrenci ve 532 kullanıyorsa ben başka anlamlar yüklüyorum kendisine

Görgüsüz, sonradan görme vs.vs.

Bi zamanlar Turkcell faturalı vardı ama 533'tü. Sonradan kapattım. Şimdi AVEA faturalı var mecburiyetten.
  • öff
  • quote:

quote:

Bi zamanlar Turkcell faturalı vardı ama 533'tü. Sonradan kapattım. Şimdi AVEA faturalı var mecburiyetten.

Kanımca kamu hattı o değil mi

• 0505 AYCELL zamanından BİREYSEL KONTÖRLÜ DOLUNAY hattım var benim..

2001 YILINDAN BERİ HİÇ KAPATMADIM..
    Eğer Turkcell 532 prestijse buyrun o zaman;

AYCELL-DOLUNAY (Kontörlü) 0505 HATTIM 2001 YILINA AİT NE KADAR PRESTİJLİ HESAPLAYIN O ZAMAN..
    Aycell'in ilk açıldığı aylarda almıştım.. Hala kullanımda ve aktif durumdadır..
  • quote:

quote:

quote:

Kanımca kamu hattı o değil mi

%1000 doğru.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bico

0505 AYCELL zamanından BİREYSEL KONTÖRLÜ DOLUNAY hattım var benim..

AYCELL-DOLUNAY (Kontörlü) 0505 HATTIM 2001 YILINA AİT NE KADAR PRESTİJLİ HESAPLAYIN O ZAMAN..

bende de vardı bende o zamanlar almıştım iptal ettirdim... 1 sene sonra 506 lı bir numara aldım...
  • Aynı hattan bende kullanıyom hala. Hatta üzerinde aycell falan yazmıyo. direkt dolunay yazıyo
    532 li numaralari birakin prestij olayini o zaten bi gercekte. sırf 532 li hattım olsun diye 2.el hat alanlari biliyom cok yüksek ücretlere. baya yüksek. Ama bu baya yüksek kısmı güzel numaralar içindi. mesela 532 7X0 16 16 gibi. google a satılık 532 yazın kendiniz görün
    quote:

Orjinalden alıntı: Bico

0505 AYCELL zamanından BİREYSEL KONTÖRLÜ DOLUNAY hattım var benim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 13 Haziran 2008; 12:54:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.