Şimdi Ara

+/- 500TL civarı oyuncu mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler dilerim emektar 3 senelik logitech g300s ımın mıladı doldu sol tus artık sızlere omur gıbı bırsey oldu bende paraya kıyıp ıyı bır mouse almak ıstıyorum. Ellerim büyük sayılır +/-18 cm uzunlugunda fps,rts,moba,mmo olarak karısık oyun oynuyorm ama agırlıklı olarak fps. Mouse ustunde sadece mmo oyunlarda macro atıyorum , tutuş tarzım palm şeklinde elim buyuk oldugundan buyuk bır mouse arıyourm g300s de bıraz zorluk yasadım elıme hem uzunluk hem genıslık olarak kuck gelıyordu. Aklımda Razer Deathadder Elite , ss rival 710 veya 600 var, logıtech pek dusunmuyorum 2 kere oldu dılım yanıyor cunkı bu markadan fare konusunda ama derseniz ki logitechın su modelı baya ıyı kullananlar cok memnun malzeme ve tus kalıtesı cok ıyı sorun cıkartmıyor gene goz onunde bulundurabilirim. ss 600 daha ıyı sensore sahıp olmsına ragmen 710 dan daha ucuz nasıl iştir anlamadım. ss 600 e karar kılacaktım fakat cogu kısı bana yandakı fıber/plastık yapının zamanla +/- 6 ay yada 1 yıl ıcınde erıdıgını veya deforme oldguunu soyledı bazı kısılerde sol tusunda zaman ıcınde sallanma, tıklama sorunu olusturdugunu ve cok ses cıkartıgını bu yuzden ıade ettıklerını soyledıler.Razerin modelinden herkes çok memnun tek tük ufak tefek sorunu olanlar var sanırsam. Ben oyuncu farelerı konusunda uzman tecrubeli forum sakınlerının fıkrını almak ıstıyorum perşembeye kadar sipariş geçeçeğim bu fıyat aralıgında baska marka model önerilerinizi de göz önünde bulundurabilirim . İyi forumlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefMeister -- 18 Mart 2019; 18:0:2 >







  • Öncelikle rival 710 un daha pahalı olmasına takılmayın muhtemelen titreşim vs özelliklerinden firmanın üst model olarak lanse etmesinden kaynaklı ve ben o mouse ı önermem gereksiz ağır diye biliyorum eli yorabilir uzun kullanımlarda , tutuş şekliniz palm ,eliniz de büyük sayılır eğer ki mouse alayım sıkıntısız kullanayım kaliteli olsun diyorsanız zowie ec1a ya bakabilirsiniz onun haricinde ss sensei 310 kullanan biri olarak ben yan silikonlarda bi sıkıntı yaşamadım umarım yaşamam da yaklaşık 9 ay oldu alalı muhtemelen rival 310 ya da 600 da sıkıntı yaşamazsınız.Elimde g 403 de var fakat el şeklime uygun olmadığı için kenarda duruyor, güzel mouse kablosuz modeli bendeki ve bu ekstra rahatlık sağlıyor low dpi oynuyacaksanız ,seçeneklerinize 403 703 ekleyebilirsiniz.Aslında razer ,ss veya zowie sizi hiç üzmez youtubedan rocket jump ninjanın da incelemelerine bakabilirsiniz.Uzun süre ekipman araştırmış mouse deneyimlemiş biri olarak söyleyeyim kullandığınız g300s i hafif parmak ucuyla da kullanıyor olabilirsiniz eliniz biraz uzun benim gibi tam olarak palm olduğunuza eminseniz bunları rahatlıkla alabilirsiniz.




  • SheKilLll kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler evet elim g300s ıcın bıraz nuzun oldugundan finger front type kullanmak zorunda kalıyorum buda sıkıtıya sokuyor benı uzun kullanımlarda bazen daha once 130 mm uzunlugunda 40 mm yukseklıgındekı x750 bh kullanmıstım a4 tech ı 5 sene taş gıbı alettı ne deyım cs go da falan aim alırken cok rahat edıyordum mesela palm tutus tarzı ıle ınanır mısınız g300s ıle ne pubg ne csgo tarzı oyunlar oynayabılıyorum sadece rts moba felan takılıyorum arada bende . zowie de ne bıletyım cok sade gelıyor ya gozume ben bırazda janjanlı felan olsun ıstıyorum acıkcası bende ss 600 u dusunuyorum ıyıce bıraz daha arastırayım en iyisi :)
  • Rival 600 al geç düşünme.
  • rival 600 veya logitech g502 502 kullanip da memnun kalmayan gormedim.
  • razer mamba tournament kullanıyorum. Tavsiye ederim.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim yarın ya razer yada rival 600 sipariş geçicem iyi forumlar.
  • rival 600 adamdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.