Şimdi Ara

500l mi? c-max mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafama takıldı hangisi alınmalı ? 500l nin tipi çok hoşuma gidiyor ama bi yandada rakibi ford

• C-Max bence ezer ama gidip testte etmeniz gerek araçları herkesin söylediği klasik lafı söyleyeceğim test edin içinize hangisi siniyorsa onu alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiatları severim ancak fordun yanında lafı geçmez daha yeni forumdan bir arkadaş kalitesini beğenmediği için almaktan vazgeçti

• Kesinlikle C-max. Aynı grupta görülseler de hitap ettikleri kesim ve tarzları çok çok farklı.

• ne gibi hocam
  • göz var nizam var. 500L de vites kolu da var.İşte sırf o vites kolu için bile o araç alınmaz. Cmax candır.

Şaka bir yana ikisinide test et. Kesin kararını ford tan yana vereceksin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOŞNAK çocuk

ne gibi hocam

C-max daha çok geniş ailelerin konfor ve rafine bir sürüş isteyen babalarına hitap eder. 500L ise farklı tarzları benimseyen, tarz sahibi ama Mini almaya gücü yetmeyen genç ailelere yöneliktir. 500L nin testini yapmıştım, forumda bulabilirsiniz.

İki aracın da tadı ve hitap ettiği kesim farklı açıkçası..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 D-CVVT mi Düz i 20 Mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • link atarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOŞNAK çocuk

link atarsanız sevinirim

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=77779704

Buyrun.

• okudum hocam gerçekte başaa7rılı bi inceleme olmuş araca bide gidip testedip karar vereceğim
  • bir tanıdıkta vardı yaklasık bir hafta once inceleme fırsatım oldu ama içinde sadece 15 dk dayanabildim aracı 50 kusur bine almış aman Allahım o ne oyle bu kadar kalıtesiz bir araba daha once görmemiştim cam tavan hariç hiçbir artısı yoktu haa unutmadan öyle bir vites topuzu vardı ki almamak için o bile yeter tabii karar sizin yinede
  • Bu miktarda mebla verildikten sonra kalite aranmalı ve tercihiniz forddan yana olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel otomatikse c max ta yok zaten mecbur 500l
    dizel manuelse c max.. 500l dış aksam çok güzel ancak içi bildiğin ticari kamyonet koltukları yeterli araçtan uzaklaşman için uzun yolda bildiğin kütük koltukları.. ancak dizel otomatiği var...

ben hepsini test ettim c4 picasso da karar kıldım iykide öyle yapmışım uzun yolda kullanıyorum aracı 3-4 litre yakıt tüketimine sahip hdı dizel otomatik.. yenisi zaten tartışılmaz bunlarla..
  • Bir cmax sahibi olarak tarafsız :) yorumum cmax
    Fiat iyidir hoştur da cmaxin bence satış rakamları bile çok şey anlatmalı iyi geceler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bir karşılaştırma yapmaya gerek bile yok direk c-max diyorum fiata gittiğimde 500l yi inceledim tabi o kadar yakından değil ama baktım bi vites kolu olmamıs kol dayamada kötü ben aracın tipine ısınamadım c-max süper birşey araç çok kaslı yapılı sportif jeep bir havası var tekrardan C-MAX diyorum.
  • Cmax yol tutusuyla yer bitirir rakibini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.