Şimdi Ara

500gb hdd tavsiye--WD için yorumlar??--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • takas yapıcam yapamıyorum baydım iyicene. Şöyle adam gibi kullanabileceğim , üstüne işletim sistemini kurucağım 500gb civarında bi hdd almaya karar verdim.
    tavsiyelerinizi bekliyorum. fazla bi para veremem. Üst düzey performans istemiyorum. çokta yawaş olmasın tabi.
    sata2 16mb cache olsa yeter.
    tabi ses sorunu var. ses cıkmaması lazım işlem yapmıyorken.
    tavsiyeler ??

link buldukça eklicem :

WD 500GB 16MB CACHE SATA2 HARDDISK:
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26589

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 30 Eylül 2007; 2:04:33 >

• arkadaşım ben 2 hfta önce falan seagate 16mb sata2 500gb aldım gerçi kutu aldım yanında kutuya taktım ama ben oldukça memnunum şimdiye kadar bir sorun yok seste yok sadece dosya atarken mesela dvd film atarken arada bir tıkırdıyo bu da beni rahatsız etmiyo hatta güzel bile bi de benim harddisk masanın üstünde duruyor kasada olsa daha da duyulmaz hale gelir sanırım
  • peki hocam işletim sistemin hangi hdd üzerine kurulu ve geceleri pc yi açık bırakıyor musun ?
  • valla ben hdd ye işletim sistemi falan kurmak için almadım kurmadımda biçimlendirmeyi tek parça yaptım içine arşivimi attım genellikle notebook a baglı oluyor kullanıcagım zaman dügmesine basıyorum işlemimi yapıyorum. yani senin kullanacagın gibi bi kullanımım söz konusu degil ben medya amaçlı kullanıyorum hdd nin kasadaki işletim sistemiyle birlikte performansını bilemeyecegim tabi belki de ozaman sesli çalışır yanıltmış olmıyım
  • evet işte o yuzden sordum bende sanırım wd alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 30 Eylül 2007; 2:04:08 >
  • bende seagate almıştım geçende.
    win kuramadım.nasıl kuruluyor bilen varmı.
    komputeri cd den başlatıp kuruluma giriyorum.hdd i görüyor ama win kurulamaz diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 tb hdd tavsiyesi lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.