Şimdi Ara

50000 TL ile Hb dizel araç seçimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bir yakınım için dizel hb yüksek kmli olmayan, pert kayıtsız, aşırı hasar kayıdı olmayan, ciddi derecede boya/değişensiz bir araç arıyorum. Şuana kadar 2010-2012 model 1.4 dizel fiesta titanium veya titanium x paket veya yine 2010-2012 arası corsa 1.3 dizel essentia veya onun üstü paket bakıyorum ancak bulabilmiş değilim. Bütçe oldukça sınırda, sizce ne almalı? Bir yandanda 2013 üzeri dizel fiestalara bakıyorum ama onda trend dışında seçenek yok bu bütçeyle. Tabi km/boya/hasar kayıdı gibi sıkıntılarda var genel olarak.

• Aveo diyeceğim zor bulursunuz.
    Clio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Clioda da düşük model veya yüksek km denk geldi hep.
  • Bu fiyata Punto 1.3 Multijetten başka araba bakmam 2012-2013 Lounge donanım olmak şartıyla.

• _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    En dolu donanım lounge midir? Fiestayla kıyaslarsak sizce hangisi? Denk gelirse 1.4 dizel fiesta titanium x paket düşünüyoruz ama punto da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

En dolu donanım lounge midir? Fiestayla kıyaslarsak sizce hangisi? Denk gelirse 1.4 dizel fiesta titanium x paket düşünüyoruz ama punto da olabilir.
    En dolusu Lounge’dur hocam, yağmur sensörü, hız sabitleyici, çift bölgeli otomatik klima, bluetooth tarzı donanımlara sahip.
    Fiesta alt yapı olarak kesinlikle daha iyi bir araba, ancak Punto gerçekten iç mekan kalitesi olarak filan kıymeti yeterince bilinmeyen bir araba, koltukları, ambiyans aydınlatması, direksiyonundaki City modu ile şehir içindeki kullanım keyfi vs. çok çekici detaylar.

• _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Birkaç tane buldum bile, biri özellikle tamamen orjinal km de güzel ama bütçeyi biraz aşıyor. 15-20 gün zamanımız var, çok acele etmeden araştırmak lazım. Yaz bitiyor piyasa biraz daha çekilebilir belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERA 1.5 DİZEL YAKIT VE FİYAT?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 45 e 011 dizel citroen c3 buldum 95 binde.Onu alacağım.sana da tavsiye ederim
  • 2011-2013 düşük km Peugeot 207 - Corsa yada Punto Evo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.