Şimdi Ara

50000 TL ikinci el araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Peder ve kendim için araç bakıyorum. Sıfır araçlar çok pahalı geldiği için 2010-2013 model 10000-50000 km yapmış, kısacası sıfır ayarında ikinci el araçlar tercihim. (Dizel)

Şu an için kafamdakiler:

+ Volvo S40 d2 2011
    + Jetta 2011 1.6 tdi
    + Renault Latitude 2011 1.5 tdi
    + Citroen C5 2010 e-Hdi
    + Focus 2012 dizel
    + Peugeot 3008 dizel
    + Nissan Qashqai

Aslında görüldüğü gibi her markadan düşündüğüm araç var nerdeyse :D
    Şimdi,kriterler şunlar: Peder için az yakması ve altının yüksek olması önemli. İçi geniş olmalı bir de, malum geziye çıkıyorlar vs.

Siz olsanız ikinci el bu paraya ne alırdınız..? Optimum tercih ne olabilir?

• Benim aklıma ilk 3.16 geldi ama..
  • Bu devirde benzinli 3.16'ya para yetiştirmek zor
  • eski bir citroen c5 sahibi olarak 1.6 e-hdi az yakıyor performans olarak yeterli eğer çok yüksek beklentileriniz yoksa turbosu yeterlidir iç mekan olarak diyecek bir şeyim yok gayet geniş bagaj hacmi olarakda yeterlidir altıda yüksek e daha ne olsun kronik sorunu varmıdır bilemem biz sorunsuz kullandık 1.5 yıl fakat tek kötülüğü araca alışmanız kolay olmayacak neden derseniz aracın müzik çaları kornası dörtlü flaşörü çok farklı yerlerde direksiyonu çok fonksiyonel ekranda öyle ilk başlarda zorlanıyorsunuz ama daha sonra kullanması gayet kolay ve keyifli ...
  • Bu saydıkların arasında C5 ve Nissan QQ daha ağır basıyor.
  • Peki malzeme kalitesi / yakıt ekonomisi açısından nasıl bulmuştunuz aracı acaba?

Malum, Fransız arabalarına iyi gözle bakmıyorlar ama ben de bir Megane sahibi olarak diğerleri gibi düşünmeyenlerdenim.
  • nissan qashqai gider size bence hem yüksek hem dci gayet az yakıyor hem de geniş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el araba tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asx bakın , ikinci eli zayıf olduğu için fiyatı düşük olacaktır. small overlap testi göz önünde bulundurulursa gayet sağlam araçtır ,incelerseniz; (lpg takabilirsiniz)
    http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-mitsubishi-asx?a448=33631

aracın test sonucu;
    http://www.iihs.org/ratings/ratingsbyseries.aspx?id=716

• Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler, açıkçası Qashqai ve ASX i de baya düşündüm. Artı yönlerinden dolayı hala aklımdalar ama eksilerine bakacak olursak Qashqainin içi gerçekten rezalet. Yani o kadar para veriyorsunuz neredeyse Dacia Duster'a binmiş gibi hissediyorsunuz. ASX ile deneme sürüşü yaptım, performansı çok iyi değildi ama konfor bakımından tatmin oldum fakat onun handikapı da benzinli olması. (dizelleri aşırı pahalı) Tüp taktırmaya yanaşmıyorum çünkü şu an ki arabam tüplü (B.R.C marka) ve cidden motorun ömrünü yedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Children_oF_BodoM -- 13 Haziran 2013; 3:30:16 >
  • 508 i listeye eklemeyi düşünür müsün ?

C5 den çok çok daha iyidir
  • Dizel olmazsa olmazınız değilse, 2011 ve üzeri 1.6 Selective Mondeo'lara bakmanızı öneririm.

http://www.sahibinden.com/ford-mondeo-1.6-selective?a5_min=2011

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-birmot-istinyeden-2011-ford-mondeo-selective-1.6-ecoboost-160hp-117154149/detay

Üst mesajda yazdığı gibi C5, 508'de düşünülebilir.

• mondeo düşünebilirsin
  • Ben olsam bu tercihler arasında seçim yapacaksam eğer, hiç düşünmeden c5 derdim. Dizel olması, d sınıfı ve gayet geniş olması ve de tipi çok güzel bir araç. Qashqai yi ben de hiç beğenmiyorum. Kendi aracımı almasaydım ve de ikinci el temiz bir 2.0 tdi passat bulsaydım sanırım onu alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturalman3 -- 13 Haziran 2013; 16:36:23 >
  • Yeni kasa c-max olabilir 1.6 dizel alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.