Şimdi Ara

5000 TL'ye Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yardımcı olmaya çalışıyor olabilirsin ama yanlış yönlendiriyorsun. Geçen özelliklerinden bahset derken neyden bahsetmem gerekiyor kağıt üstü değerler mi soruyorsun ? bu 8 gb o 4 gb gibi mi ? Yoksa bitleri aynı performansı aynıdır mı diyelim çektiği güçten mi bahsedeyim güncel olmasından mı ? Yeni nesil bi gtx 1070 almak varken hangi mantıkla gtx 980 ti önerebiliyorsunuz anlamıyorum daha düzgün güncelleme bile almadan bu performanstalar ki güncellemeler etki edecektir. Ekran kartı bölümünde biraz bakın yazılıp çizilenlere. Aşağıda verdiğim testlerde gtx 1080, 1070 ve 980 ti var ve en güvenilir siteler. 1450 tl civarına amazondan alabiliyorsanız zotac gtx 1070 var gayet güzel model alın keyfinize bakın.

Ayrıca arkadaşa sinerjiden yaptığın bir toplama var 5000 tl ye toplanabilecek en saçma sistemi toplamışın. Kırmadan yorum yapmaya çalışıyorum ama bide gerçekten biliyor gibi karşı çıkmanız tuhaf geliyor.

Buyrun ;

https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_1070/15.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/nvidia_geforce_gtx_1070_review,23.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 28 Haziran 2016; 3:39:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Yardımcı olmaya çalışıyor olabilirsin ama yanlış yönlendiriyorsun. Geçen özelliklerinden bahset derken neyden bahsetmem gerekiyor kağıt üstü değerler mi soruyorsun ? bu 8 gb o 4 gb gibi mi ? Yoksa bitleri aynı performansı aynıdır mı diyelim çektiği güçten mi bahsedeyim güncel olmasından mı ? Yeni nesil bi gtx 1070 almak varken hangi mantıkla gtx 980 ti önerebiliyorsunuz anlamıyorum daha düzgün güncelleme bile almadan bu performanstalar ki güncellemeler etki edecektir. Ekran kartı bölümünde biraz bakın yazılıp çizilenlere. Aşağıda verdiğim testlerde gtx 1080, 1070 ve 980 ti var ve en güvenilir siteler. 1450 tl civarına amazondan alabiliyorsanız zotac gtx 1070 var gayet güzel model alın keyfinize bakın.

Ayrıca arkadaşa sinerjiden yaptığın bir toplama var 5000 tl ye toplanabilecek en saçma sistemi toplamışın. Kırmadan yorum yapmaya çalışıyorum ama bide gerçekten biliyor gibi karşı çıkmanız tuhaf geliyor.

Buyrun ;

https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_1070/15.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/nvidia_geforce_gtx_1070_review,23.html

Alacak arkadas ozelden mesaj atti kafasi karismis 980ti onerince

980ti alinirmi
    Alinabilir

Ama su sekilde
    2.el (1200-1400tl) arasi tr garantili
    Ve butcesi yetmiyorsa trden 1070 almaya
    (1070n tr fiyatini 1900tl olarak baz aldim)

Ama amazondan alinacaksa tabiiki secilmesi gereken kart 1070
    ( 1450-1550tl e geliyor)

1080i onermiyorum butce meselesi zaten diger mesajlarimda acikladim
    Arkadasa 1070 rahat yeter

Ozetle 980ti cop ve olu bir kart degil ama
    Ayni fiyata (+-) ayni performansi verse bile 1070 secilmeli
    Hem performansi hem guncel jart
    Hemde dusuk guc tuketimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• InsideR kullanıcısına yanıt
    Tabi 2. elde en fazla 1.400 e 980 ti bulunursa amazon seçeneği olmayan biri alabilir ki bence ederi maksimum 1.200 tl. Bende forumdan bir arkadaşa getirtiyorum amazondan alacaklarımı yani ben anlamam diyen bile forumla çözebiliyor bu işi ayrıca normal amazon fiyatından bile daha uygun fiyat veriyorlar.

Arkadaş sinerjiden 2.600 tl ye gtx 980 ti koymuş neden 1900 tl çok daha iyi ve güncelini koymamış hiç bir mantıklı açıklamasını bulamadım şahsen bit'e baktı herhalde Normal 6700 işlemci h170 ve 2133 mhz rem önermiş hadi bunlar neyse 5000 tl lik sisteme ssd ye gerek yok caviar black al demiş.

Eskiden forumda mantıklı olan söylenir mağazaya almaya gidince mantıksız olanı duyardık şimdi tam tersi oldu. Forumlarda saçma tavsiyeler veriyorlar bu bilgilerle gelen müşteriye ben durumu anlatmak zorunda kalıyorum. Bazıları da bana inanmıyor forumda böyle demişler sen niye böyle diyorsun falan diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Tabi 2. elde en fazla 1.400 e 980 ti bulunursa amazon seçeneği olmayan biri alabilir ki bence ederi maksimum 1.200 tl. Bende forumdan bir arkadaşa getirtiyorum amazondan alacaklarımı yani ben anlamam diyen bile forumla çözebiliyor bu işi ayrıca normal amazon fiyatından bile daha uygun fiyat veriyorlar.

Arkadaş sinerjiden 2.600 tl ye gtx 980 ti koymuş neden 1900 tl çok daha iyi ve güncelini koymamış hiç bir mantıklı açıklamasını bulamadım şahsen bit'e baktı herhalde Normal 6700 işlemci h170 ve 2133 mhz rem önermiş hadi bunlar neyse 5000 tl lik sisteme ssd ye gerek yok caviar black al demiş.

Eskiden forumda mantıklı olan söylenir mağazaya almaya gidince mantıksız olanı duyardık şimdi tam tersi oldu. Forumlarda saçma tavsiyeler veriyorlar bu bilgilerle gelen müşteriye ben durumu anlatmak zorunda kalıyorum. Bazıları da bana inanmıyor forumda böyle demişler sen niye böyle diyorsun falan diyorlar

2600tl e 980ti hahhhaaaa

Suanda apu kullaniyorum
    Ssd im var samsung evo 250gb onu taktim kullaniyorum
    Yani bu olmasa bile apuya bile gene ssd i alirdim

Yaa gene yanlis yonlendirmeyi bi derece kabul ederim bilmiyordur
    Genede yardimci olmak istiyordur ama insanlarin uyarmasina ragmen halen israr etmeleri kabul etmemeleri anlasilir gibi degil
    Benim yasim 35
    Ben herseyi biliyorum demiyorum ama
    Yanildigimda karsi tarafi dinliyor sonra arastiriyorum ve kabul ediyorum
    (Arastirma sonraso hakli ise)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuşarak birbirimizin yanlışlarını düzeltmezsek forumun anlamı kalmaz.
    Ben teknik eğitim mezunu bilişim tek. öğretmeniyim gelmiş burada sistem önerisi istiyorum. kimse eksiksiz mükemmel değildir mutlaka birbirimizi bir şekilde tamamlayarak en doğruya ulaşabiliriz
  • Konu 2. sayfaya geçmiş ve ben de diyorum neden bildirim geliyor ve ben mesajları göremiyorum yeni farkettim özür dilerim gerçekten de ayrı ayrı InsideR ve JeaLeusy size çok teşekkür ederim sizden baya bir şey öğrendim. Dediğiniz gerçekten mantıklı fakat bugün bir duyum aldım , amazondan da getirtsen vergisi %18 KDV'si dolar zaten şuan 2.89 ama amazon 3den sayıyor , kargosu gümrüğü zaten Tr fiyatlarına geliyor yani 5100 TL'lik kasa sana 6500'e gelecek dedi ve ben burda 200 TL bile nerden kırsam onun yerine ne koysam kâr olur diye düşünürken bir anda şok geçirdim hayallerim yıkıldı gerçek anlamda :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bora Yıldırım -- 28 Haziran 2016; 22:45:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.