Şimdi Ara

5000 tl civarına ucuz araç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşime bir araç almam gerekiyor.kendisi tarımla uğraşıyor.şuan çok durumumda müsait değil.
    lada samara nasıldır?bilen kullanan var mı.?apartman kapıcısında var bazen görüyorum idare ediyor şeklinde konuştu.bazen sabahleyin çalışmıyor.başka pek seçenek yok sanırım.
    şu ilanda motor yenilendi demesi biraz kafa kurcalıyor

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-satilik-rus-tanki-403442381/detay

• 1993 modelini 4 sene kullandım . yol tutuş çok iyidir . sadece elektrik aksamı çok zayıf bence 4/5 defa elektrik arızası yüzünden yolda kaldım . ama bu fiyat için bence iyi bulunursa alınabilir.
  • bence tamir ve dayanıklılık açısından aşağıdaki gibi bir araç daha iyidir . kent dışı yaşantıda çok tutulduğu ve dayanıklı olduğu söylenir hep .

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-oldukca-bakimli-temiz-reno-403260779/detay
  • 90 model lancerler o civarda bakabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena bir araç değil alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde 93 model 69 bin km de muayene yeni Citroen oltcit var dūsunursen??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 85 model broadway

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba;

Kimsenin bütçesine lafım yok. Bütçeniz 500.000 tl de olsa benim için insan aynıdır yanlış anlamayın sakın söylediğimi. Fakat önerin aşırı önem arz etmiyorsa bu bütçeyle araba bakmamanız. Allah korusun bir kazada sizi koruyacak bir kabinin olması gerek. Gönül isterki hepimizde sıfır volvo bütçesi olsun. Çok elzem değilse önerim araç düşünmemeniz.

Karışmak istemem dostane bir öneridir.

İyi forumlar.

• Suzuki alto
  • O paraya Fiat (Uno, Tipo, Tempra) veya Renault (R9, R11) bak bence
  • ford transit mk2. dizeldir yakıtı azdır. sağlamdır parçası ucuzdur. bakımı kolaydır. icabında arkasında 2-3 ton yük taşır. tam size göre. zamanında uzun süre kullandım benimde çiftliğim var öneririm.

• bizde bir şahin var onu vereim size 91 model siyah renk 5 vites.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.