Şimdi Ara

5000-5500 tl sistem için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan 1 ay kadar önce 15 eylül de pc toplıyacağım diye konu açmıştım zaman geldi ben hala kendimi tam ayarlayamadım maddi olarak ama en geç bu ayın sonuna kadar toplayacağım bütçem başlıkta yazdığım gibi.

şöyle genel bi tablo çıkardım kendime

ancak bukadar para verdikten sonra hemde 480 konusundaki problemlerden dolayı 1070 sıkıştırmak istiyorum böyle oluncada monitörden emin olamıyorum kafam hala 1 ay önceki gibi karışık

yardımcı olursanız sevinirim.

• 1070 e zorla derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    işte ben beceremedim 1070 sıkıştırmayı sistem önerisinde bulunursanız sevinirim kasa değişmiyecek şekilde
  • İslemciyi i5 6600k yapmaya calisin derim.Ama i5 6500 de is gorur.

Geri kalan hersey yeterli ve saglam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt

Bütçenizi biraz aşacak diğer bileşenler ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 15 Eylül 2016; 14:24:46 >
    Buyur hocam kimsede yardım etmemiş. Bu sistemin bütün parçaları birbiriyle uygun ve ayrıca da sana senelerce bütün oyunlarda rahatlıkla yeter.

Güle Güle Kullan :))

Edit - Kasa ve PSU'yu senin istediğin alabilirsin. Ama senin istediğin Kasa daha çok Sıvı Soğutma gibi şeyler yaparsan alınacak kasa. Bence bu kasayı al daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5D5A5D52 -- 16 Eylül 2016; 1:05:33 >

• hocam monitör koymamışsınız :S. kasada kesin kararlıyım hatta gönül isterki sıvı soğutmada alıp 6600k takayım ama fiyat uçtukça uçuyor o yüzden olmuyor malesef. dediğim gibi kasada kararlıyım.hocam şöyle ekipmanlardan vaz geçip(şimdilik) hdd siz sadece ssd(şimdilik ve sizin önerdiğiniz biraz düşük kalmış model ve hafıza açısından) ve monitörle(1080p 144hz tn veya 2k ips ) gtx 1070 ile sistem önerebilir misiniz acaba ?amazon kullanabilirim.

şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Dediğim gibi Kasa san kalmış. Monitörler hakkında pek bilgim yok hocam maalesef. Zaten senelerdir MAX 1920 * 1080 ayarlanabilen büyük bir monitör kullanıyorum marka Philips. Beni ne oyunda nede başka şeyde hiç üzmedi. Ama dediğim gibi monitör hakkında bilgim yok. Ama yinede bu sisteme istediğin gibi bir monitör alabilirsin. SSD Bilerek düşük yaptım hafızasını HDD var diye. Daha yüksek modeli de var HDD çıkarıp yüksek modelini alabiliesiniz SSD'nin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.