Bildirim
500 TL'ye Kadar Telefon Önerisi.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
fiyatı yükseltebilirsen biraz daha kesinlikle discovery tam f/p ürünü -
kardeşim s3 mini ile ace 2 arasındaki fark biri 800 mhz dual-core diğeri 1000mhz dual core 0.2 inh daha büyük ekran ve aradaki fiyat yaklaşık 150 tl bence galaxy ace 2 resmi jellybean geldi bence s3 mini den daha şık ama karar sana kalmış
-
Gine herzamanki gibi liseçıkışı arkadaşlarla gold a girdik orda şu telefon vardı gigabyte gsmart rio r1 450 tl idi aldım baktım 5 mp 1 ghz dual core adreno 203 gayet şık bir telefondu android 4 idi sağlam bişeye benziyodu linkhttp://www.hizlial.com/gigabyte-g-smart-rio-r1/02.044.1342.0006 yinede derim bi teknoloji markette alıp dene
-
@NickMickyoq265
Fiyatını bilmiyorum da 500 tl ye kadar galaxy ace 2 bulabilirsem alıcam o zaman. -
Her turlu discovery
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 ekle gm discovery al
bulabilirsen havada karada s2. kullandığım için demiyorum. -
Bu kadar öneriye karşılık bir düşünücem. Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: mrctyln53
Bu kadar öneriye karşılık bir düşünücem. Teşekkürler.
Dusunun ama eger gm ye guvenemessiniz eski telefonum olan s2 ye bakabilirsiniz
Gm alınır o fiyata.
Biraz hakkında bilgi edindimde ısınmaya başladım şu discovery e -
quote:
Biraz hakkında bilgi edindimde ısınmaya başladım şu discovery e
O fiyata alacağın diğer telefonlar gmd nin baya altında gmd gibi bi alterbetif varken diğer cihazlar alınmaz
quote:
Gm donanim olarak guzeldir alinir ama marka olarak iyi degildir ve guncelleme cikmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-112D66D80 -- 25 Eylül 2013; 21:29:49 >
600 tl verip discovery alabilirsin aksi takdirde 500 tl android telefon alırsan kasmaya donmaya başlar onun yerine windows phone alırsan çok çok daha iyi -
gine değil yine olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: kemaloztin
quote:
Gm donanim olarak guzeldir alinir ama marka olarak iyi degildir ve guncelleme cikmaz
Daha dün siz öneriyordunuz, şimdi siz bunu dedikten sonra ikilemde kaldım. Güncelleme çıkmamasının ne gibi dezavantajları var. -
S3 Mini -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kemaloztin
quote:
Daha dün siz öneriyordunuz, şimdi siz bunu dedikten sonra ikilemde kaldım. Güncelleme çıkmamasının ne gibi dezavantajları var.
Çıkmasın kullandığınız romdan memnun olduğunuz sürece pek gerek yok.Onu geçin custom rom yüklersiniz olmadı. -
Rom dediğiniz telefonun işletim sisteminin sürümü gibi birşey mi ? İlk android telefonum olucakta alıcağım telefon o yüzden pek bilmiyorum.
Benzer içerikler
- şarj usb bağlantı noktasında nem veya yabancı madde algıladık
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- family link kaldırma
- telefonda kopyala yapıştır yapamıyorum
- numara engelli değil ama telefon çalmıyor
- samsung a35 ne zaman çıktı
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- samsung a56 ne zaman çıkacak
- s25 ultra işlemci
- samsung galaxy a36
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X