Şimdi Ara

500 tl`lik kredi kartı kanuni takip sildirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 5 yıl önce ünide öğrenciyken bankaların öğrencilere zorla verdiği bir kredi kartı borcu sebebiyle yasal takibe alınmış. Yasal takibe alındıktan kısa bir süre sonra ben borcumu ödeyip kredi kartını kapattım. Bu kanuni takip ibaresi hala findeks raporunda çıkıyor. Bunu sildirme şansımız var mı?

Diğer bir sorum 2022 de çıkan sicil affından sonra bankalar kredi veya kredi kartı verirken bu kanuni takibe bakar mı?

Kart kapanmasından 5 yıl 2 ay geçmiş bu durumu findeksi arayıp sorduğumda 10 geçmesini gerektiğini belirtiler. 500 tl lik bir öğrenci kartı için findeksi bu kadar etkilemesine anlam veremiyorum.

Yani ben bundan sonraki süreçte ödememi düzenli yapıp findeks notumu yükseltirsem banka aa senin 5 yıl önce kanuni takibin varmış bu sebeple kredi veremiyoruz der mi?

500 tl`lik kredi kartı kanuni takip sildirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 29 Kasım 2024; 17:9:51 >

• bunun bir önemi yok genellikle kanuni takip kapandıktan 3 yıl sonra kredi ve kredi kartı veriyor bankalar

hatta açık icra olup alanlar bile alıyor sicil affı olduğu için

şimdi yeni sicil affı çıkaracaklardı icra dosya sayıları patladığı için galiba vazgeçtiler belki çıkarada bilirler ama artık yıllbaşında

sonra olur en son 2022 de çıkmış en azından arada 3 yıl olsun diye 2025 te çıkarırlar en erken

Bir üstte size yanıt verilmiş hocam gözünüzden mi kaçtı? Findeks kaydı silinmez belirli bir süre boyunca.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Hocam üstte ifade edilmiş banka size kredi kartı veya kredi vermek isterse yine de verebilir orada gördüğü bilgiyi olumsuz kabul etmeyebilir kendi insiyatifi ile. İcra dosyası olan, sicili çok olumsuz olanlar kredi veya kredi kartı alabiliyor banka insiyatifi ile. Dert etmeyin yani çok fazla.

Konuyu takip edin diğer forum üyelerimiz de görüşlerini aktaracaklardır

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Üstte ifade edildiğini biliyorum zaten hocam :) Ben insanların yorumlarını almak için "Up" yazıyorum. Amaç bilgi alışverişi belki başına daha önce böyle bir şey gelip çözüm bulmuş birileri olabilir.

Eyvallah sıkıntı yok hocam 500 tl`lik kredi kartı kanuni takip sildirme 500 tl`lik kredi kartı kanuni takip sildirme 

• Benimkiler 10 senede kalktı en son 2014 tu varliktaydiklm şuan kredi kart vs kullaniyorum kalkmadan öncede kullanıyordum geçen sene düzlüğe çıktım 1306 puan olunca otomatik teklifle gelen kredileri çektim odedim ama 10 yıldan önce kalkmıyor rapordan tecrübe ile sabit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.