Bildirim
500 TL bütçe Tavsiye...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güncel -
Vatan'da şu an Sony WX-7 499 TL, şiddetle tavsiye ederim. -
Bende onu alacağım stok arıyorum. -
canon almanı tavsiye ederim ben.şuan hepsiburada.com da indirimde bir model var 1000 tlden 600 e düştü.bakmanı tavsiye ederim.canon sx210 ayrıca alcağın cihazın optik zoom değerine de bakıp al. -
valla wx7 aldım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ozzytozy
valla wx7 aldım :)
Güle güle kullanın.
Hem 24mm hem de 16 mpx miş. Örnek fotoğraflar koyarsanız bu makineden almayı düşünenlere fikir verir. -
-
-
İlk defa bir makine aldık umarım memnun kalırız bu bile bizim için yeterli oluyor gerçekten :) -
WX7 gerçekten fena değildir. Kompakt testlerinde üst sıraları alır. Ben ise almasaydınız şu anda kampayada olan ve 450 TL'ye satılan Canon ixus 300 HS modelini önerecektim. WX7 ile aralarında gömlek farkı var. -
Aldık gerçekten :) o kadar da kötü değil be sanki hocam görüntü net bu bile çok fazla bize :) -
Kötü değil canım. Sadece Sony bu tür cihazlarında keskin çıksın diye fotoğrafa müdahale ediyor, fotoğrafa zumlayıp bakınca bozulmalar farkediliyor. Ama tipik kullanımınızda sorun olmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X