Şimdi Ara

500 puana mühendislik tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu klasik nereyi seçsem Acep? Konularından görmeyin bu kardeşinize yardım edin.(sonuna kadar olursanız mutlu olurum) Ben lise 3 geçiyorum.Daha bunları düşünmek için erken demeyin bunları ta ilkokulda karar kilmam gerekirken geç bile kaldım neyse .

İnşallah 480 540 arası puan yaparım normal şartlarda ( ne olacak hic belli olmaz ama tahminin bu) Mat Geo fizik agirlikliyim biyo ve kimyada o kadar yapamam.Fizikte daha çok dinamiği severim.okulda boş durmam stajdir programdır ne varsa katilirim(üniversite için planların)

Kısaca iş olanakları yuksek mat-fizik ağırlıklı Ankara civarinda yuksek puanlı İngilizce bir bolum tavsiyesi istiyorum.Söylemeyi unuttum İngilizce yaşıtlarına gore çok daha iyidir hazilrikla beraber %100 seviyelerine çekmek isterim 3 4 yabancı dil öğrenmek isterim .Maddi olarak çok iyi değiliz İstanbul civarinda okuyamamış . Yazının tamamını usenmeden okuyanlara teşekkürler bu arada uçaklara karşı merakım vardır ama uçak mühendisliğinin odtü de bolumu ve Türkiye de geleceği yok. Oneriletinizi nedenleriyle yazarsanız memnun olurum

Maaşları da unutmamak lazim üniversitede yapmak istediğim aktiviteler programlarla olabildiğince yükseltmek istiyorum geleceği olan ve yuksek maaşlı bir iş istiyorum yorumlarını için tekrar teşekkurler. Merak edenler olursa Fen lisesinde okuyorum 492 puanla girdim şuanki durumum öncekine gore kotu ama düzeltmeye calisacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uçak mühendisliği itüde var sıralamasıda baya yüksekdi galiba bence hedefin orası olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavstres

uçak mühendisliği itüde var sıralamasıda baya yüksekdi galiba bence hedefin orası olsun

İstanbulda üni okumaya çekiniyorum bir de uçak mühendisliği için Türkiye'de iş fırsatı pek yok diyorlar
  • ssadıkacar kullanıcısına yanıt
    türkiyenin sayılı üniversiteleri istanbulda bence çekinmemelisin ki istanbul işin aktığı yer türkiyede . sanayide vs her türlü iş alanında başkenttir . birde türkiye de çok iş fırsatı yoksa bile aranan işçi ilk olarak itüden alınır diye düşünüyorum odtüde de yokmuş zaten
  • bazı ünilerin mühendislikleri ilk 200-300 den sonrası isen girilemiyor falan onlara bir bak mesela o kişiler boş yere seçmiyodur heralde demi ayrıca türkiyenin yeni yeni gireceği alanlara yönelebilirsin havacılık ve uzay müh uçak müh nükleer enerji müh otmotoiv müh gibi yada klasik mühendislik dallarında türkiyenin en iyi ünilerine girip çap yaparsanda iyi yerlerde işe başlarsın bunlarda endüstri elektrik elektronik

çap dediğim çift anadal mesela makina müh okuyup elektrik elektronikten çift anadal yapsan ve üniversitende itü falan olsa 10bin başlangıç maaşıyla başlayabilirsin böyle bir örnek duymuştum 9bin le başlamış diye ne kadar doğrudur bilemem.

başlangıç maaşı 10bin olan adamın 10yıl sonraki maaşını hayal edemessinn heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: sınavstres

türkiyenin sayılı üniversiteleri istanbulda bence çekinmemelisin ki istanbul işin aktığı yer türkiyede . sanayide vs her türlü iş alanında başkenttir . birde türkiye de çok iş fırsatı yoksa bile aranan işçi ilk olarak itüden alınır diye düşünüyorum odtüde de yokmuş zaten

yok okumak anlamında dedimiş olarak istanbulu tercih edebilirim ama üni de düşünmüyorum evet odtude uçak yok bakalım hayırlısı
  • yardım olacak başka arkadaş yok mu beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç tıp %100 vs top müh
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.