Şimdi Ara

500 Liraya PC için sistem önerisi (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır Creative Gigaworks T20 kullanıyorum. Öğrenci adamım, odalarım şimdiye kadar hep küçük oldu. Bu yüzden de T20 fazlasıyla yetiyordu. Artık daha büyük bir odaya geçtim(20-25m2). Zaten hain kedim ve bazen de ben zaman içinde bu canavarı düşüre düşüre haşat ettik. Performansı iyice düştü.

Apartmanda da ses sıkıntısı yaşamıyoruz. Kaliteli ve temiz müzik dinleyebileceğim daha güçlü bir sistem kurmak istiyorum. Yüksek seslerde bozulmanın olabildiğince az olduğu ve bass bunalımı yaratıp tizleri yutmayan bir şey işte.

Hal böyleyken benim için aşağıdakilerden hangisi mantıklıdır sizce?

- Amfi + uydular şeklinde bir sistem (büyük ihtimalle 2.el)
    - PC için üretilmiş sıfır hoparlör kitleri (Z-506 gibi)
    - Taşınabilir ve şarjlı tek parça hoparlörler

Marka ve model önerilerinizi bekliyorum.

Not: İstanbul'dayım. Amfili sistemlerden önerecek arkadaşlar, bildiğiniz ikinci el ses sistemi satan yerler varsa onları da yazarsanız bi' koşu gider bakarım.

• kutay0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam 2.el aktif monitör bakabilirsin yada audio engine a2 bakabilirsin JBL flip 2 harman kardon onyx esquire modellerine bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el stereo bir amfi ve kolon çiftinden yanayım. O fiyata güzel sony, akai, amfiler bulunabilir. Hoparlöre çok bütçe kalmıyor ama.

Kaliteli firmaların monitörleri de olabilir ancak monitör hoparlörleri deneyip almanızı tavsiye ederim.

Zira monitörden bir subwoofer kadar bas beklemeyin.
  • Peki arkadaşlar şu linkteki gibi sinema sistemleri nasıldır? PC'ye bağlama sorunu oluyor mu ya da ses ve kalite kaybı falan?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-sony-dav-dz810w-219171673/detay
  • Hocam eğer aşırı yüksek ses istemiyorsanız gayet ucuza x600 alabilirsiniz bas mid tiz üçü içinde ayrı hoparlör(adını tam bilmiyorum) var sizi tatmin edebilir
  • Eğer düşünürseniz ?

Sony RX99 Stereo Hi-Fi Müzik seti , 5 Üniteli 4 Yollu 2 hoparlörü vardır.

Ben 5. Katta oturduğum zamanlar bunu son ses açtığım zaman 2. kattaki komşu geliyordu

Kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız zaten 5+1 lerden uzak durmanız gerekir. Müzik Stereo sistemlerde dinlenir

Bu da Sahibinden.com üzerinden yaptığım ilan ;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-sahibinden-mukemmel-temizlikte-efsane-sony-rx99-muzik-seti-220170514/detay/

500 Liraya PC için sistem önerisi (Yardım) 500 Liraya PC için sistem önerisi (Yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IUnlimitedPowerI -- 19 Temmuz 2015; 18:11:17 >

• sahibinden üzerinden mesaj attım hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ustam müzik stereo dinlenir demişsinde ya basslı müzik dinlemeyi seviyorsa arkadaş ?
  • Sony müzik Setleri stereo sistem ve günümüzde bir çok sistem bass konusunda rakip bile olamaz. RX99 En güzel örnektir. Sony'nin lbt serisi müzik setlerini söylemiyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim önceliğim müzik tabi, zaten müzikleri itunes'tan yüksek kbps değerleriyle dinlemeye özen gösteriyorum. RX99 ile Creative T20'yi kıyasladığımda biraz daha yüksek sesle, T20'ye göre tiz ve mid kalitesinden ödün vermeyecek bir setse, sorun değil. Hi-fi işine girersem zaten 500 lira çok düşük bir miktar kalır.
  • Öncelik Müzik ise Stereo sistemlerden asla şaşmayacaksın hocam . Multimedia 2+1 veya 5+1 Ses Sistemleriyle müzik dinlemek kabus olur.

Zamanında büyük bir hevesle Logitech Z5500 Alanları gördük , Sistem bass konusunda iyiydi ama iş müziğe gelince herkes isyan ederdi .

Creative T20 , Sony RX99 İle kıyaslanamaz hocam , bilenler bilir . Bass ve Tiz'in birbirinden emsalsiz çalıştığı nadir setlerdendir RX99.

Eğer Bu Forumda araştırırsanız RX99 ile ilgili bir çok başlığa ulaşabilir ve kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz

Bu arada sahibinden.com üzerinden mesajınıza dönüş yaptım

İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IUnlimitedPowerI -- 20 Temmuz 2015; 19:09:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.