Şimdi Ara

500 gb hdd hangisi raid0 için en iyisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wd in sata3 hard diskini kulanmaktayım ilk başlarda bi veriyi bi yerden bi yere kopyalarken çok hızlı kopyalamaktaydı. şimdi hızı gözle görülür bir şekilde düştü.

ayrıca biraz yüksek sesle çalışmakta.

bu hard diski tek hard disk olarak kullanmaktayım ancak bozulma çökme gibi durumlarda bilgi kaybına maruz kalmaktan korkuyorum. şu sıralardada raid 0 olayına merak sardım. 2 adet 500 gb hard disk alıp bu sistemi kurmayı düşünmekteyim.

vatan bilgisayardahttp://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st_sata2_500gb_16mb-500gb-16mb-sata2-barracuda-7200.12-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=36357
    bu hard diski tavsiye etti eleman ve tek plakaolduğun verimli çalıştığını söyledi. samsungun 500 gb lık hard diski ile yan yana koyduğunda disklerin kalınlığında yarı yarıya fark vardı. ( segate daha ince) bu konu doğrumu ve en iyi raid 0 olan diskler hangileridir.

• ben bu bahsettiğiniz 2 diskide kullandım şuanki diskim samsung 500 gb lik model fakat çok sessiz bi ürün diğeride fzla ses yapan bi ürün değildi sonuçta benim şahsi görüşüm seagate al derim raid 0 için gerçi bu samsungun disleri son zamanlarda bayağı övülüyor ama ben rasında pek fark anlyamadım tabi son karar senindir
  • TEK PLAKA OLMASI BİR AVANTAJMIDIR PEKİ?
  • quote:

en iyi raid 0 olan diskler hangileridir.

şuan için hd502hj ve bu modelde tek plaka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.