Şimdi Ara

500 gb Hard Disk SATA2 + 80 gb ide 2,5' taşınabilir hd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 gb Seagate SATA II NCQ 7200 rpm 32 mb Cache 3.5" Hard Disk

Fiyatı:85 TL (Fiyat sondur lütfen indirim istemeyin) (26.04.08 tarihli faturası yanında verilecektir.)

27 Mart 2013 yılına kadar garantisi devam etmektedir.

NOT: Disk istenirse içi doldurularak verilebilir.

-----------------------------------------

80 gb 2.5" Smartdisk Taşınabilir Hard Disk

Fiyatı:40 TL

Yanında deri kılıfı ve kutusu ile birlikte verilecektir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simpson -- 29 Haziran 2009; 11:21:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • pm cevap bekliyorum dostum
  • ben seni dünden bu tarafa 4 kere aradım gelmeyeceğini söyleseydin beklemezdim ayrıca verilen sözler yerine getirilmelidir işin çıkabilir fakat haber verir insan
  • Merhaba

Aslında benden kaynaklanan bir sorun yok ama yinede bir hatam olduysa kusura bakmayın.

Aramak konusuna gelince ben zorla aratmadım sizi sattığım malzemelere talip olduğunuz için aradınız. İlk aradığınızda konuşup fiyatlar konusunda anlaştık ve ertesi gün görüşmek üzere karar kıldık. Ertesi gün görüştüğümüzde ise işlerimin yoğunluğundan dolayı çıkamayacağımı söyledim. Ne zaman çıkacağımı sorduğunuzda ise belli değil dedim. Sizde ben 23:00'e kadar kızılay civarında olacağım dediniz. (ben size illa bekleyin kesin gelirim diye birşey söylemedim siz teklif ettiniz zaten bu saate kadar burdayım diye) Bende gelebilirsem ararım dedim. İşlerimi bitiremediğim için aramadım. Siz ise 22:30 da arayıp gelip gelmeyeceğimi sordunuz tekrar. Bende işlerimi bitiremediğimi ve gelemeyeceğimi söyleyince sinirlenip kalsın o zaman kardeşim, foruma yazı yazacağım gibi bir şey söyleyip telefonu yüzüme kapattınız.

Sonuçta ben bir ev kullanıcısıyım ve bu işi ticaret olarak yapmıyorum hobi olarak yapıyorum ve bütün işim forumda sattığım malzemeler değil. Size durumumu anlattmama rağmen anlayış göstermiyorsanız yapacak birşeyim yok. Burada benim tek hatam; sizi arayıp bügün yapamıyoruz alışverişi diyebilirdim ama arayamama sebebimi belirtmiştim.

Şunu da belirtmek isterim ki bu forumda yeni değilim. Yıllardır bir sürü insanla alışverişim oldu. Şehir dışına bile onlarca kez malzeme gönderdim ama kimseyi ne üzdüm ne kırdım. Hep sözümde durdum ve verdiğim sözlerin arkasında oldum.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: bensende

ben seni dünden bu tarafa 4 kere aradım gelmeyeceğini söyleseydin beklemezdim ayrıca verilen sözler yerine getirilmelidir işin çıkabilir fakat haber verir insan

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.