Bildirim
500 600 tl'ye blueraylı ev sinema sistemi. 3d olursa çok daha iyi olur...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
PHILIPS HTB3570/40 1000W sizce nasıl arkadaşlar. 569 tl. -
İmkân varsa pioneer bcs424 ü değerlendirin. Teknosada bazen indirimli 700 civarı bulunuyor. Giriş, çıkış bağlantı çeşitliliği açısından rakipsiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uguroz76
İmkân varsa pioneer bcs424 ü değerlendirin. Teknosada bazen indirimli 700 civarı bulunuyor. Giriş, çıkış bağlantı çeşitliliği açısından rakipsiz.
Tamamdır hocam sizin tavsiye edeceğiniz başka bir alet var mı? Teknosada felan yok ya :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronon Dex -- 3 Nisan 2015; 22:43:46 >
Samsung HT-H5500 1000W 3D Blu-ray Ev Sinema Sistemi. Buna bakabilirsin indirimde
http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ht-h5500-1000w-3d-blu-ray-ev-sinema-sistemi/productDetails.aspx?productId=evsamhth5500&categoryId=152492 -
Ben geçen yıl biraz bu sistemleri araştırıp pioneerı almıştım. Malum piyasada bolca lg samsung var. Bunların içinde lg lerin sesi bana daha iyi gelmişti. Bence öncelikle bağlayacağınız cihazları desteklemesine dikkat edin, bu fiyat seviyelerinde seste çok bir fark olmuyor. Hdmi arc desteği ve optik giriş bence olmazsa olmaz, gerisi zevke kalmış. Model numarası olarak mâlesef öneri yapamayacağım.
Philips aldim arkadaşlar 500e geldi pioneer piyasada yok malesef...
bende ayn fiyat aralığında ürün araştırıyorum philips hangi modeli memnunmusunuz?? -
quote:
Orijinalden alıntı: velovis_
bende ayn fiyat aralığında ürün araştırıyorum philips hangi modeli memnunmusunuz??
Htb3570 ve memnunum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X