Şimdi Ara

500.000 TL ye kadar otomatik araç tavsiyesi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
22.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Mask kullanıcısına yanıt
    Peugeot 308 2009 dizel otomatik 9 ay oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun.

Arabanın km'si, hata/boya durumu falan nasıldı? Kaça mal oldu? Bir de memnun musunuz?

317 binde aldım. Far ve tampon hariç değişeni yok. 1 kapı 1 çamurluk boyalı. 400 bin tl ye geldi. 9 aydır memnunum 10 bin km yi devirdim. Auto6r yarı otomatik şanzımanın bazen sarsıntılı vites geçişi olsa da manuelden bile az yaktırması ile bunu dengeledi benim için. Onun dışında dizel motor performanslı gayet. Araç dolu yaşına göre şimdiki sıfır boşlara bakarak tabi. Memnunum genel açıdan.

Hocam araçtan memnun musunuz 308 düşünüyorum ben de 2008 model. Peugeotlarin kronik sorunları var vs diyerek pek önermiyorlar nasil arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam 15 bin km yaptım 1 yılda. Dizel otomatik açısından konuşursam çok az yakıyor. Kronik bir şeyle karşılaşmadım. Çok konforlu otomatik vitesi yok ama otomatik mi evet az sarsıntı yapsa da bir haftada alışıyor insan. Dizelleri motor açısından daha memnun edici alırken yaptığım araştırmalar da öyleydi. Benzinli biraz sorunlu ama yine de önceki binenlere bağlı biraz. Belki temiz kullanıldı öncesinde tabi bilemem ama arabayla km yapmak istiyor insan. 60 litre depoyu doldur 1300-1400 km arkana bakma uzun yolda.
    Ayrıca çok geniş içi. C segment birçok sedana yetişir iç genişliği. 2009 modele göre de premium olanı gayet dolu. Sıfır kiraladığım clio, egea yanında bomboş kalıyor.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.