Şimdi Ara

50 Yolculu Otobüste Seviştiler!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsveç'te, 50 yolcunun bulunduğu bir otobüste seks yapan çift hakkında dava açıldı.

Adı açıklanmayan müzisyen kadın ile emlakçı erkek, kendilerine hakim olamayıp onlarca yolcunun rahatsız bakışlarına rağmen sevişmeye başladı.

Otobüste bulunan bir kadın yolcu yanındaki genç kızının, çiftin otobüsü dolduran müstehcen seslerinin duymaması için ne yapacağını şaşırdığını söylerken, sonunda otobüs şoförü aracı bir karakola çekmek zorunda kaldı. Polise teslim edilen çift, seks yapmadıklarını sadece samimi olduklarını söyledi. Erkek, "Anlamıyorum. Biz seks yapmadık. Tişörtümün altından karnımı okşadı o kadar" diye savunma yaptı. Çift suçlu bulunmaları halinde, kamuya açık alanda cinsel eylemde bulunmak suçundan para cezasına çarptırılacak.

Metroda seviştiler.

Japon metrosunda kameralara ilginç bir görüntü takıldı.

Japonya’da genç bir kızın, üstüne pardösüsünü örtüp dizlerinin üzerine yattığı gence oral seks yaptığı anlar, saniye saniye görüntülendi.

Metroda yolculuk yapan bir genç kız, yanındaki erkek arkadaşının sözde dizlerine başını koydu. Başının üzerine pardösüsünü çeken genç kız, erkek arkadaşına oral seks yapmaya başladı. Bozuntuya vermeyen erkek ise, elindeki kitabı okumaya devam etti. Gencin mimiklerinden şüphelenen bazı yolcular, olayı cep telefonunun kamerasıyla görüntüledi.

Demekki sadece Türkiye'de değil, Avrupa Ülkelerinde de bu durumdan rahatsız olan insan'lar da var imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billaben -- 5 Mayıs 2013; 16:59:10 >
  • Ev bulamayan liseliler gibi
  • "kamuya açık alanda cinsel eylemde bulunmakdan dolayı para cezasına çarptırılacak" bu olay Türkiye de olup böyle bir ceza verdiklerini düşünsenize

avvv yobaz avv opüşmek de mi yasak gericiler tahrik oluyor auuv
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

"kamuya açık alanda cinsel eylemde bulunmakdan dolayı para cezasına çarptırılacak" bu olay Türkiye de olup böyle bir ceza verdiklerini düşünsenize

auuuvvvvvv :D
  • Japonya da ki olayın video su var demişsin merak ettim YouTube linki falan varsa göndersene..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirey

"kamuya açık alanda cinsel eylemde bulunmakdan dolayı para cezasına çarptırılacak" bu olay Türkiye de olup böyle bir ceza verdiklerini düşünsenize

Daha yeni hosteslerde kırmızı ruj ve sarı saç yasaklanan ülkemizde böyle birşey olsa, o ikisinin üstüne benzin döker yakarlar olmadı müebbet verirler , saçından rujundan tahrik olup ne yapacak adam hostese mi atlayacak, ben böyle zihniyeti kabul etmiyorum
  • quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otobüste sevistikte bu kadari da fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

Alıntıları Göster
    Türkiye' de olsa özgürlük, kültür, medeniyet diye söylenirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Türkiye' de olsa özgürlük, kültür, medeniyet diye söylenirler.

Alıntıları Göster
    no ss no guven
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.Frankenstein

Japonya da ki olayın video su var demişsin merak ettim YouTube linki falan varsa göndersene..

Haber sayfasın'da video link'i yoktu bende göremedim. 2-3 tane fotoğraf vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billaben

quote:

Orijinalden alıntı: dr.Frankenstein

Japonya da ki olayın video su var demişsin merak ettim YouTube linki falan varsa göndersene..

Haber sayfasın'da video link'i yoktu bende göremedim. 2-3 tane fotoğraf vardı.

Alıntıları Göster
    siz hiç public videoları izlemediniz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

Alıntıları Göster
    Public Pick Ups
  • quote:

İlahi abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conquérant'

şu an izliyorum sayende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

no ss no guven

• Yazdiklarimin bu haberle bi ilgisi yoktur bastan soyleyeyim.

Gecen gun otobuste genc bir cocukla sevgilisi en arkada opusuyordu. Daha sonra sofor cocuga kufur etti, agir hakaretlerde bulundu. Ben de dayanamadim aynadan soforun fotografini, aracin plakasini cektim sikayet ettim.

Tamam opusenlerin yaptiklari dogru degil ama sofor o gence kufur etme hakkini nerden buluyor anlamis degilim. Kafalarin degismesi lazim, turbana ozgurluk diyenler bu duruma; bu duruma ozgurluk diyenler turbana saygili degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-628588C95 -- 5 Mayıs 2013; 17:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-628588C95

Yazdiklarimin bu haberle bi ilgisi yoktur bastan soyleyeyim.

Gecen gun otobuste genc bir cocukla sevgilisi en arkada opusuyordu. Daha sonra sofor cocuga kufur etti, agir hakaretlerde bulundu. Ben de dayanamadim aynadan soforun fotografini, aracin plakasini cektim sikayet ettim.

Tamam opusenlerin yaptiklari dogru degil ama sofor o gence kufur etme hakkini nerden buluyor anlamis degilim. Kafalarin degismesi lazim, turbana ozgurluk diyenler bu duruma; bu duruma ozgurluk diyenler turbana saygili degil.
    Evsizler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: Conquérant'

şu an izliyorum sayende

Alıntıları Göster
    SS hatta video isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Public Pick Ups

Pff yapılır mı bu ya şimdi aklıma soktun al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.