< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
50 k civarı hangi mühendislik

-
-
Ytü metalurji malzeme var itü inşaat var. Bilgisayarda sakarya falan var ama seneye yükselir muhtemelen. Biraz daha iyi yaparsanız ytü makine ve itü fizik var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4F41DA77 -- 24 Ekim 2021; 11:7:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ODTÜ inşaat
51.406 2021 yine düşse rahat girersin
-
Bence hedefi llk 40kya çekmeye çalışın daha rahat edersiniz. 50k yapan 40kda yapar zaten.
Ben de İTÜ inşaat düşünüyorum hocam bayadır ama herkes tutturmuş ceng falan ama İTÜ inşaat puanları bu kadar düşmüşken iyi bir seçenek gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam obp çok sıkıntılı bende
İtü inşaat iyi bencede. Çalışırım derseniz sıkıntı yok.
odtü ve itü inşaat, ayrıca yine bu iki üniversitede petrol doğalgaz mühendislikleri. almanya özellikle son haliyle gösterdi ki yeşil enerjiymiş güneş paneliymiş rüzgar gülüymüş işe yaramıyor, kediyle köpek gibi olduğu ruslardan doğalgaz boru hattı çektirmeye gitti. zaten petrol fiyatları malum, enerji krizi tüm dünyada hissediliyor, o mühendisler ne maaşlar alıyordur off off.
-
Hocam sizce 50 k civarı yazılım ceng okunur mu doğuş üni yazılım 50 k mesela burslu ama buradaki eğitim kalitesi nasıldır acaba
şimdiden bunları düşünmek yerine daha fazla çalışıp 50k'dan çok daha iyisini yapabilirsin. çok büyütme sınavı gözünde. doğru şeyleri yaparsan başarırsın.
-
Hocam obp em 65 ortaokulda okul 1. siydim ama sessiz sakin bir çocuktum ezik gibi hissediyordum kendimi liseye geçince bu yüzden dersleri saldım arkadaşlara sosyalliğe yöneldim tamamen sonuç obp em 65
obp 65 diye 50k'dan iyisini yapamazsın diye bir şey yok. tabi seni geri atar ama yaparsın yine. ortaokulda okul birincisi olduysan ders çalışmayı az çok biliyorsundur. elinden geleni yap.
-
Doğuş falan yerine sakarya veya kocaeliye git bunlar itü ve ytüden ayrılma okullar kültürleri var.
Hocam obp beni ortalama 10 k geriye atıyor her yıl 20 k bile yapsam 30 k ya atar ki bu matematik eksiğim ile zor gibi AYT de ne durumdayım hiç bir fikrim yok
Hocam bakalım belki bi 30 k falan gelir tyt yi 80 85 sabitleyip ayt de 75 70 hedefliyorum ayt fark atar diye düşünüyorum
Tabikide Ege üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği diyorum. Türkiyedeki açılan 4. üniversite ve köklü olmasının yanında lokasyonu, eğitimi bu okulun dolu bi okul olduğunu söylüyor. Anlaşmalı olduğu bazı şirketler ve mezun olunca o şirketlerin sana teklif getirmesi, part time çalışma olanağı sağlaması vs. 50k seviyelerinde bi okulun bunları sağlaması çok önemli. Kesinlikle tavsiye ederim.
-
Olabilir hocam belki daha iyi yaparım ama isteğim mühendislik olucak her şartta yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 25 Ekim 2021; 22:41:49 >
Knk İstanbuldaysan sakın İzmir falan yapma. Git elektrik okuyacaksan ytü elektrik var o sıralamada onu oku. Veya Gebze teknik elektronik var o da sağlam bir marmarayla gidersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 3d tyt biyoloji deneme cevap anahtarı
- 70 tyt 50 ayt kaç bin sayısal
- vasıfsız gemi personeli ne is yapar
- eyüp b
- robert koleji fiyat 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X