Şimdi Ara

50 GÜNDE 100K EA İMKANSIZ MI?(EDİT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt netim 35 ayt netim 25 tyt de dil bilgisi ve fonksiyonda eksiğim var. Ayt de tek tarihim iyi edebiyat ve mat yok nasıl bir program izlerdiniz benim yerimde olsanız?
    (Edit):Arkadaşlar gelecek sene tereddüte düşecek arkadaşlar forumda arama yaparken bu konuyu bulurlar belki umut olurum diye konuyu güncelliyorum. Tyt netim 76 Ayt netim ise 39.5 Obp ise 69.7
    Tek yaptığım çalışmaktı. Sene başında adam gibi oturmamıştım bazen ağlaya ağlaya çalıştım bazen severek isteyerek ama 12 13 saat çalıştım. Günde sınav sabahı 5 te kalkıp çalıştım ama önemli olanın sürekli çalışmak olduğunu anladım. 10 gün kala olsa da çalışmaya başlayın 1 net sınavın seyrini değiştirebilir. Gördüğünüz gibi yazanlar 250 bin bile yapamassın gibi şeyler diyorlar ama siz kendinizi biliyorsanız gerisi önemli değil. Çalışmadan forumda gezip takılıyorsanız baştan kaybettiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GayrimeşruDanışmanıÖzgür -- 3 Temmuz 2020; 15:24:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Uppp

• 200 k yaparsan şükret

benim 9. sınıfta tyt netim 65 di
  • geleceğini sanmıyorum ama ayten iyi. 50 günde çok şey değisebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayt mattan sadece önemli ve kolay konuları çalışmayı düşünüyorum. Edebiyatta nerden başlayacağımı bilemiyorum

• Tut 35 net nedir kardeş benim ilkokul kardeşim bile hicbirsey bilmeden +40 yapabiliyor.

Bence 18 yaşında bir gencin hicbir konu bilmeden bile +60 tyt neti çıkarabilir cikaramiyorsa ağır bir psikolojik sorun veya genetiksel bir zeka sorunu olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada ki bazı yorumlara baktım ve hepsi çok bilmişlik taslayan kendini zeki sanan bi kaç tane soytarıdan başka şey değil. Sakın dinleme bunun gibi insanları hayatında. TYT’den 35 net neden yapıyorsun bir bak nelerden eksiğin var? Nerede hata yaptın ve bu 50 günde nasıl düzeltirim sadece otur düşün. Ayt kısmını 50 günde rahatlıkla 40 nete çekeceğini düşünüyorum. Şimdi gel gelelim sorduğun soruya.BABA KONULARI HALLET LOGARİTMA FONKSİYON TRİGONOMETRİ POLİNOM PARABOL sadece bu konulardan rahat 20 soru geleceğini düşünüyorum. (Tabii ki bir tahmin bu) kısacası konu seç en iyi yapacağın ve yararına olacak şey bu olur. Kolay gelsin. O bilmişlere bir yapı bırakıp gidiyorum.
    Gezdim halep ile şam
    Eyledi ilim talep
    Meğer ilim bir hiçmiş!
    İlla edep, illa edep!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 senede 40k yapılır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Hayattaki tek becerin ders çalışmak ve ezik psikolojisinde olduğun için millete sallaman üzgünüm ama mezun olunca asgari ücretle çalışacak tayfadansın.
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.