Şimdi Ara

50 Gram ton balığının 4 Lira olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
0
Favori
13.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
303 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah belalarını versin. 3 tarafımız denizlerle çevrili , 50 gram ton balığına 4 lira fiyat çekmek nedir. allahın belaları . Kutunun boyutu yumruğumun yarısından daha küçük 50 gramcık zten

• Bimde derya ton balığı var kaç para unuttum ama daha uygun fiyatı tadı da gayet iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep 20 TL'lik aldığım için beni ilgilendirmeyen durum.
  • Birim fiyat olarak en ucuz bunu buldum ben de alacağım:

http://www.akakce.com/siparis/?p=132609958&ref=akakce&v=1.22.3
  • 250 gramın 150TL'den aşağı olmaması...
  • Dardanelin haydi balik yiyelim ton baliği var 8.90 2 tane buyuk boyu ben hep ondan aliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 dolara alıyom hatta 88cent

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef Türkiye'de herşey pahalı ton balığı bunun yanında çerez para diyelim ayrıca Orkinos Türkiyede yetişiyormu Japonya diye biliyorum ama.
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım saçma sapan konuşma.Nimeti benzettiğin şeye bak yok kokusuymuş da falan da filan da.Tadı da kokusu da gayet iyi.Konuya gelirsek ülkede neyin fiyatı artmadı ki balığın fiyatı ucuz olsun? Asgari ücret ile anca bekar adam kendi geçimini zor sağlıyor.Evli ve çocuğu olan aile babalarının işi zor.Allah hepsine yardım etsin.Ülkenin sonu nereye varıyor kestirmek güç , her şey ateş pahası oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croweN -- 28 Ağustos 2017; 7:25:48 >
  • O ucuzlar ayçiçek yağlı sanırım diğerleri ne onu bilmiyorum zeytinyağı olabilir. Kötü koku ayçiçek yağ olması olabilir

• umrumda olmayan bi durum. halk referandumda nasıl bi hayat yaşamak istediğini seçti, bende böyle konulara gülecem artık sadece
  • 50 Gramcık ile nasıl doyuyorsunuz en az 250 gram olması gerek

• Şükret ve kapat konuyu

• Ses çıkartmadıkça ayağıyla kafana basıp yükselenler hep olacaktır.

• Kardeşim dert etme sakın reisimiz haber verdi 3.havalimaninin arka bahcesine ton baligi ciftligi kurulacakmis

• Ton baligi sen kimsin ya?

• bazıları son çare eleştirmek yerine ya gidip şuradan şunu alsan, 5 tane hediye kuponu bulsan, ay sonu indirimi beklesen, 2x 160 gr paketten bulup alsan, yan yatırsan biraz kaşısan bir de yıldız kaysa ucuz aslında ya öyle al demeye başlamış :)

ton balığı la bu, gidip alıp yiyeceksin. havyar muamelesi yapmaya gerek yok, pahalı işte saçma şekilde pahalı halbuki 2000 para birimi kazanan ülkelerde 1 birim para değil. bizde de kutusu 80 kuruş max 1 lira olmalı, eğer sidik kokuyorsa da tabi öyle de kokmamalı
  • 2023'te her evde tuna balığı akvaryumu olacak, herkes kendi tunasını yetiştirecek. Biraz dişinizi sıkın.

• Arkadaşlar durmadan bir şeye zam geliyor gözle görülür derecede , peki maaşlarınız artıyor mu ? Ben şuan öğrenci olduğum için pek bi bilgim yok ama ailemin maaşlarına ne bir zam gelmiş ne bir şey son birkaç ayda...

Durumun ciddiyetinin farkına varması lazım herkesin , bunun particilikle felan alakası yok . Bu ülke hepimizin ve bu gibi şeyleri sorgulamamız lazım bir vatandaş olarak .
  • Çiftlik balığı yemeyin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.