Şimdi Ara

50 Dolara Gaming Mouse Önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LoL ve çeşitli fps oyunları oynuyorum.Deathadder ve g303 şuan sıcak geldi bana.Rival da düşünebilirim.Bir öneriniz var mı amazondan almayı düşünüyorum.Ellerim pek büyük değil,uzun sene x7 kullandım emektar artık sırasını savdı.Bir de g303 indirimde sanırım şuan 50 dolar gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meriç. -- 7 Haziran 2015; 2:28:09 >

• G303
  • Rival.

edit. Rival büyük bir ürün G303 güzeldir fakat şekli biraz şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 8 Haziran 2015; 9:56:11 >
  • Az önce 50 dolara evga torq x5 siparişi verdim amazondan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazonda Türkiyeye g303 yollayan mağaza varmı ben bulamadım da
  • rival, deathadder'a göre daha büyük ele oturması açısından deathadder daha avantajlı olabilir, tabii maus tutuş şeklinde önemli. ben de bu ikisi arasında kalmıştım ancak deathadder deneme imkanım oldu ve bunda karar kıldım. elim bilekten-orta parmağa kadar 18cm, DA'yı kullanırken rahattım. 1-2 güne DA 2013 siparişi vereceğim. imkanın varsa deneyip almalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juti95 kullanıcısına yanıt
    Merhaba da 2013 neden alıcaksınız bende de deathadder chroma varda merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında herhangi bi özel sebebi yok. ben 2013'ü deneme fırsatı bulmuştum, teknik olarak chroma'nın dpi ve renk avantajları mevcut fiyat olarak da aralarında çok fark yok sanırım. siz chroma'dan memnun musunuz ? chroma da alınabilir ancak denemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juti95 -- 10 Haziran 2015; 2:52:31 >
    valla chroma 1 ay dolmadan sol click çatladı 1 aydırda servis de şahsen memnun kalmadım razer dan
  • belki de üretilen seriden kaynaklı bi sıkıntı olmuştur ya da tamamen sizin şanssızlığınız. benim tercihim DA 2013 oldu bu sabah sipariş ettim amazon'dan umarım sorun çıkmaz. iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: juti95

belki de üretilen seriden kaynaklı bi sıkıntı olmuştur ya da tamamen sizin şanssızlığınız. benim tercihim DA 2013 oldu bu sabah sipariş ettim amazon'dan umarım sorun çıkmaz. iyi forumlar.

2013lerde bi sıkıntı yok.Sanırım ondan sonra çıkan modellerde malzeme kalitesi düşürmüşler.
  • ben de bu durumu bi kaç yerde okumuştum ancak sol click çatlayacak kadar kalitesiz bi üretim sürecine girmiş olamazlar diye düşünüyorum. biraz şanssızlık söz konusu olabilir. umarım 2013'te böyle bi problem olmaz
    2013 modelini bilmiyorum ama chroma alan arkadaşlarımın hepsinde sol click sorunu oldu zamanla.Razer chroma ile ss rival kullanmış biri olarak kesinlikle ss 'in malzeme kalitesi daha iyi.İstanbuldaki gaming ekipmanları satan yerlerin hepsinde teşhirdeki bütün chromaların sol click denenmekten zor basıyordu.
  • haklısınız hocam doğrudur. rival malzeme kalitesi olarak daha iyi evet ama yan kısımları soyuluyor diye duymuştum. yabana atılcak paralar da vermiyoruz böyle şeylerle karşılaşmak üzüyor insanı sonrasında uğraşması da cabası. aslında razer'a yönelmemim sebebi elimde goliathus pad var iyi bi ikili oluştururlar diye düşünüyorum.

• 125 tl razer abysus var fiyatına göre kaliteli
  • 170 liraya g303 + qck+ mousepad kargoyla alınabiliyor.iyi fiyat aslında.
  • Meriç. M kullanıcısına yanıt
    nerden bakıyorsunuz acaba ben amazonda Türkiye ye gönderin bulamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus #

nerden bakıyorsunuz acaba ben amazonda Türkiye ye gönderin bulamadım da

http://www.amazon.com/Logitech-Daedalus-Performance-Edition-910-004380/dp/B00TKFD51M . Şurda sağdaki menüden 50 dolarlık olanı seçtim.10 dolar gibi bi ücret alıyoralr sanırım.Arkadaşlar şimdi evde x7 buldum a4 techin.Bu g303 ile aralarında devasa bi fark yoksa almayıp bunu kullanacağım sizce ne yapmalı.Bi mousepad alıcam sadece bunun için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.