Şimdi Ara

50 dk + 34 kill =DEFEAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rumble oyun boyunca fighta gelmedi.vladimir o kadar kil aldın tek al dedi early de adamların jungle larından çıkmayıp oynu kazanırken ... normal olsa bile koyuyo
     50 dk + 34 kill =DEFEAT

• Salma fırsatın varken lanelara killeri dağıtmadıysan adamlar haklı.
    Sen dışında doğru düzgün kasan yok kaybetmeniz doğal
  • o kadar oyun atsam şimdiye kore'de dizi oyuncusu olmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 6 Mayıs 2015; 23:05:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BertanErg

Salma fırsatın varken lanelara killeri dağıtmadıysan adamlar haklı.
    Sen dışında doğru düzgün kasan yok kaybetmeniz doğal

şansım olsa yapardım tüm oyun top-bot durdum adamlar dive atıp alcam diye ölüyolar iki lanede bu kadar ezilmesi
  • Yuh 2500 oyun normal wow

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemiyorum artık.
    Bu arada farmını geliştir lb'yle 33 dk'da 71 farm yapmışsın şaka gibi
  • O adamlarla oynaman normal 2500 normal gameden sonra ranked basla ki normal oyunlarina adam akilli insanlar gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BertanErg

Bilemiyorum artık.
    Bu arada farmını geliştir lb'yle 33 dk'da 71 farm yapmışsın şaka gibi

o sistem den dolayı oluyo pc eskimeye başladı
  • Yoomu ve aunfire yerine farklı eşyalar alabilirsin latede jung itwmini satıp trinity veya jung itemini cinder yapabilirdin

• quote:

Orijinalden alıntı: von Goethe

Yoomu ve aunfire yerine farklı eşyalar alabilirsin latede jung itwmini satıp trinity veya jung itemini cinder yapabilirdin

öneri için sağol 2 olduğu için böle xin oyunları daha çok dikkat etceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F40EE863A -- 6 Mayıs 2015; 23:25:06 >
  • hll
  • hatırlarım zamanında 24-0-12 oynarken kaybettiğimi o kadar çok sinirlenip öbür oyuna gerçekten trol ve feedlemek icin girip 0-15-3 oynadığımı ve kazandığımı biliyorum sinirlendim krizlere girdim oyuna 1 yıl ara verdim yine geldim bu illet oyuna :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: canxx33

hatırlarım zamanında 24-0-12 oynarken kaybettiğimi o kadar çok sinirlenip öbür oyuna gerçekten trol ve feedlemek icin girip 0-15-3 oynadığımı ve kazandığımı biliyorum sinirlendim krizlere girdim oyuna 1 yıl ara verdim yine geldim bu illet oyuna :D

Babam eger oyle sinirlere krizlere giriyosan sıkıntı oyunda degil, sende. Adı ustunde bak "oyun".
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyak6767

quote:

Orijinalden alıntı: canxx33

hatırlarım zamanında 24-0-12 oynarken kaybettiğimi o kadar çok sinirlenip öbür oyuna gerçekten trol ve feedlemek icin girip 0-15-3 oynadığımı ve kazandığımı biliyorum sinirlendim krizlere girdim oyuna 1 yıl ara verdim yine geldim bu illet oyuna :D

Babam eger oyle sinirlere krizlere giriyosan sıkıntı oyunda degil, sende. Adı ustunde bak "oyun".

Oyun diye duygusuzmu oynicagız kardeşim :) bizler robot degil birer insanız aslında sinirlenmiyorsan eğer sende bir sorun var demektir :) 2 taraflı sorunlar var diyebiliriz.
  • Bir jungler bu kadar kill alıyorsa oyunu kaybetmesi normal. Kuzenim Kha zix ile hep kill alıyordu "bak biraz bana,mide vs. sal yenilecez" dediğim halde "ben taşırım tek atıyom" diyordugülerek ve sonuç olarak late game de 24-4 giden kha ölünce oyunu kaybettik. Ağlamaya başladı sonra "yaa bu oyunu nasıl kaybederiz saçmalık kata nerf zart zurt". Kısaca jung kill aldıracak.
  • Fazla kill alınca oyunu kazanacaksın diye bir kaide yok. Aynı zamanda normal oyun olduğu için bu kadar takmamanı öneririm.
  • O mac sayisi ne oyle yaw

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.