Şimdi Ara

50 BİNLARINIZ OLSA NE ALIRSINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba yardımcı olabilirseniz sevinirim.Bende 30 bin tl nakit var + 70binde 2008 Grande puntom var.20 bine onu satıp 50.000 e sıfır araba almayı düsünüyorum.Suan en mantıklısı nedir.Öncelikle Benzinli düsünüyorum.
    Opel Astra SEDAN
    honda civic sedan
    ford focus sedan
    jetta
    yeni coralla
    benim para hemen hemen baz modellere yetiyor.
    Fikrinizi alabilirmiyim.

• önereceğim 3 araç;

Skoda Rapid 1.6 TDI Elegance
    Chevrolet Cruze Sedan 1.6 Sport Plus AT
    Volkswagen Jetta 1.2 TSI Comfortline
  • Kesinlikle Toyota Avensis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın dedigi gibi ben araba da güvenlik ve konfor ön sırada ararım sizi bilmem ve bunların içinde o fiyatlara Skoda + ww sınıfı araçları tercih etmeni öneririm honda civic tamam ama benzin li arabaya da şu günümüz de binilmesi biraz yanlış olur gibi .... benim de önerim skoda yönünde ww grubundan bi araç son derece de güvenilir ve güvenlük açısından euro cap dan 5 yıldız almış bir araç tavsiyemdir ..... + ww jetta idael olur yanı sıra ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisye -- 23 Ağustos 2013; 12:43:54 >
  • Mantık araçları diyorsanız ;

Seat Toledo 1.6 TDI
    Chevrolet Cruze 1.6
    Volkswagen Jetta 1.2 TSI
    Toyota Avensis 1.6

TSI dışındaki diğer benzinli motorlulara LPG yapılabilir. Punto'dan sonra daha aile aracı diyorsanız Avensis bence. Dizel olsun az yaksın biraz aile biraz genç olsun diyorsanız Toledo. Benzinli olsun az yaksın Jetta biraz da prestij. Punto'nun biraz iyisi olsun diyorsanız Cruze.
  • jetta al derim ama o paraya sunrooflu olan paketten alabiliosan öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Volkswagen Jetta 1.2 TSI önermissiniz 1,2 motor beni utandırmaz değilmi 5 kişilik bir aile için
    Sıfır düsündüğüm için avensis 57.000 tl den baslıyor beni aşııyor.
    chevrolet gercekten cok yakıyor.
    ilginç olan kimse fordu önermedi ?
    Rapide baktım dar bir araba hosuma gitmedi ...
  • Astra ya da octavia alirdim

• E46 alip alemlerden alemlere akarim.

• 2012- 2013 temiz az km yapmış bir civic eco elegance AT alırım fabrikasyon 6 yıl garantili LPG biner ekonomi yaparım, full donanım otomatik vites 6 yıl garanti ve az yakan çok giden bir araç daha ne olaki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser2244 -- 23 Ağustos 2013; 13:56:16 >
  • B6 kasa 2.0 TDI Passat (Highline )
    1.9 JTD 159 alırdım
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslan Amca -- 25 Ağustos 2013; 18:52:26 >
  • Hocam sen git ,bir Toyota bayiisinde otur bir araci incele ,test et. Sonra zaten ciddi anlamda pazarliga oturup araci alacagini hissettirirsen super bir indirim alabilirsin...

• 161907 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam tavsiyene uyacam.Gidip sıkı bir pazarlık yapacağım.Sence kaca kadar inerler.Bu dumlarda ne kadarlık pazarlık oluyor.
  • Şıklar arasından Astra alırdım.

Ama 30 bin kredi çekip full jülyet almak daha çok işime gelirdi
  • 1.2 tsi golf
  • 2.el dizel otomatik ds4 alin bence. 2. Elde cok uygun fiyatlar var.

• Hocam borçlanmadan almak istiyorsunuz farkındayım. Aslında en temizi de bu. Fakat imkanınız varsa 6-7 bin lira daha borçlanıp avensis alırdım. Ailecek kullanıyoruz ve çok çok çok memnunuz. 10bin km civarında da tüp taktırdık yakıtı da mis gibi oldu
  • Leon 1.4 140PS FR alabilirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.