Şimdi Ara

50 bine otomatik dizel yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomatik olması şart tercihen dizel istiyoruz(benzin lpg den sıkıldık)

C4 e bakıyoruz piyasası nasıldır?
    sıkıntı çıkarır mı?
    yakıtı nasıldır?

Fluence önerirmisiniz?

başka önerebileceğiniz araç varmıdır ? 1.5 sene sonra kolay satabileceğim bir araç olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 25 Ocak 2017; 17:13:36 >

• 50bine alacağın en iyi dizel otomatik c4
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    piyasası nasıldır acaba en fazla 2 sene sonra satıp model yükselteceğim
    çok uğraştırırmı satarken ?
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    normal piyasası, çabuk satılır, o fiyata c sınıfı dizel otomatik herkesin aradığı araba
  • arabayı daha almadan satmayı düşünüyorsan zaten hiç alma, elindeki ile devam et..

para kaybetmiyeyim, kolay satayım diyorsan , kazıklan ve git vw al, yüksek gir , yüksek sat, kendi deyiminle zarar etmezsin..
  • liebermann L kullanıcısına yanıt
    Direk ön yargı elimdeki aracımı maddi nedenlerden dolayı sattım, aynı araç 65k nın altında yokken ben 63k ya satılığa çıkardım. Dolayısıyla koyduğum günde satıldı 3e 5e bakan biri olmadım sadece satarken uğraştırmasın istiyorum, konuyu açma nedenimde C4 buldum işyerinden arkadaş ben 4 ayda sattım demesiydi çünkü citroen hakkında hiç bir bilgim yok aracın full olması cezbetmişti beni.

Ayrıca ikinci el aracın değer kaybetmesi taraftarıyım. VW'yi hiç gözümde büyütmedim gereksiz pahalı araçlarınıda beğenmiyorum. VW CC hariç, o parayada mercedes alınır.

Sanırım C4 ünüz var yardımcı olurmusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 25 Ocak 2017; 17:10:56 >
  • Ben olsam c4 EAT6 Sanzimanli Bir model bakardim. Tam Otomatik olanlar iyi, mekanize yari otomatik olanlari tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    doğrudur..

2012 yılından beri C4 kullanıyorum, en full olanı "exclusive" modelidir.

aracın konforu bir "uçak" dedirtmez.. ancak motoru, kabin sesi, lastik gürültüsü vs gibi konularda sorunsuz..

abimde benzinli 1.4 tsi golf var, evet DSG daha iyi bir vites, hızlı ve sessiz.. ama MCP - yarı otomatik şanzıman'a da çok alıştım, aradaki farka değmez gibi geliyor.

ben aracımı 57.500'e almıştım 2012 eylül'de.. şimdi 60.000 verene vermem.. kaldı ki, versem de yerine alacağım araçta cruise control, ön koltuklarda masaj, yağmur-far sensörü , deri-kumaş hibrid koltuklar, 400 lt'ye yakın bagaj'lı bir araba alamam. en az 100.000 vermem lazım..

bu arabada tek sıkıntı bana göre arka amortisörün torsiyon olması.. ben 225/45/17 lastikli kullanıyorum, bu sebeple derin çukurlarda ciddi hissediyorum..

ama biliyorum ki bu dezavantaj sayılabilecek durumu da yol tutuşu olarak geri kazanıyorum..

yakıt konusunda tüm dizeller gibi.. fazlası yok, şehirler arası bas gaza 6lt yakarsınız(araba full yüklü,klima açık değeridir), normal şartlarda 4,5 (CC ile)

şehir içinde çok sıkışık trafikte 7'yi görüyorum şu sıralar, hem hava soğuk, hem köprü trafiği İstanbul'da bilmeyen yoktur.. ama normal şartlarda bu da şehir içi 6-6,3 lt civarlarında..

aracım 45.000 km'de, 4,5 yıllık.. bugüne kadar ne bir aks kafası, ne körüğü, ne baskısı ne balatası , ne de yürüyeninde herhangi bir sorun var.

arka amortisör ve MCP şanzımana alışırsanız, bu arabayı alıp uzun süre biner , tepe tepe gezersiniz..

ben mi? ben en az bi 5 yıl daha binmeyi planlıyorum.. çünkü bunu satıp bu konforda bir araca ulaşmak için en az 100.000 TL'yi gözden çıkarmak gerekir..

• Citroenin piyasası ne zamandan beri hızlı oldu ?
    Satarken sahibinden başında ömründen ömür gider.
    Şimdi ben bir saatte sattım diyenler gelir.
    Sadece şanslıysan alıcısıyla karşılaşırsan iş değişir.
    Piyasasını düşünüyorsan alma hocam.
  • Ben 9 aydır makyajlı 1.2 EAT6 (tam otomatik) kullanıyorum, aracın motoru (130 hp) ve şanzımanı çok iyi, eski MCP ile ilgisi yok. Uzun yolda çok konforlu araç, sınıfının da en sessiz araçlarından. Yukarıda arkadaşın dediği gibi tek sıkıntısı arka torsiyondan dolayı süspansiyonların sesli çalışması. Bunun haricinde bir sıkıntısı yok. Bagajı çok geniş, koltuklar çok rahat ve motor-şanzıman çok uyumlu.

• Megane alabilirsin

• otomatik şart olmasada bizde aynı bütçe civarlarında araba bakıyoruz bana en mantıklı fluence geldi 1.5touch 110hp düşük km boyasız kazasız
  • fluencede karar kıldık annemde kullanacağı için otomatik şart bende dizel olsun istiyorum. en mantıklısı fluence

ama otomatik olması şart olmasaydı kesinlikle focus isterdim
  • megan al yuksek fiyattan al yuksek fiyattan sat. bravo al dusuk fiyattan al dusuk fiyattan sat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.