Şimdi Ara

50-55'' full hd tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 7-8 senedir hiç televizyonum olmadı , gerekte olmadı açıkcası. Tüm dizi film vs laptoptan izledim. Artık en azından dizilerimi vs laptoptan veya tvnin kendisinden nete girip izleyebilmek istiyorum. Herkes gibi araştırdım işte en büyüğü olsun 4k olsun 100hz olsun vs sonra baktım ki bunların çoğu bana gereksiz.

    Yapacağım tek şey 720p yada 1080p film ve dizileri altyazılı şekilde izlemek.Büyük ihtimal ile yerel kanallar için digitürk vs almayacağım bile. Bunun için 50 -55 arası altyazılarda sıkıntı yaşamayacağım bir tv lazım. En önemli isteğim hareketli sahnelerde ne oluyor arkadaş herşey bulanık dedirtmesin birde baş ağrısı yapmasın yeter.

    Tahminimce 100hz 50'' bir cihaz işimi görecektir. Vestel de olabilir lg de marka takıntım yok , yeni olabilir yada 2. el 7 senelik bir tv de alabilirim. Smart tv özelliği aşırı saçma geliyor açıkcası, onun yerine apple tv yada android box tarzı birşey alırım.

    Fiyat için 3 bin sınır olmakla birlikte hani 2. el bin liraya işimi gören bir tv de alırsam mutlu olurum açıkcası. Fazladan 10 gün çalışmama gerek kalmaz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.