Şimdi Ara

50-55 bine kadar sıfır araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 bin kadar nakitim var.Eski aracımı sattım.Benzinli Otomatik vitesli bir araç bakıyorum.Fordun sitesinde Trend 1.6i 125PS PowerShift Otm. 4K peşin 48095 lira yazıyor.Bu modeli düşünüyorum.Siz ne tavsiye edersiniz?En fazla 55 bine çıkabilirim kredi çekmek istemiyorum.

• Dirk Nowitzki kullanıcısına yanıt
    araç gayet güzel bence style veya titanium donanımını alın bütçeniz var diye diyorum

edit: yanlız şehir içi 9.3 litre yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue spirit -- 5 Kasım 2013; 18:00:24 >
  • Seat Leon 1.2 TSI DSG Style'a bir bakın.
    Ayrıca Astra 1.4T Sport Active Select için de fiyat alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue spirit

araç gayet güzel bence style veya titanium donanımını alın bütçeniz var diye diyorum

Aslında biraz daha bekleyip daha fazla para ayırmayı düşünüyordum ama gerek yok.Babamdan kalan Corollayı sattım.İşler iyi giderken parayı çarçur etmek istemiyorum.Zor günleri de düşünmek lazım
  • Astra j hb 1.4 140hp otomatik dusunebilirsiniz. Suan fiyatini tam bilmiyorum (ki donanim secegine bagli) manuel vitesi 49bindi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trend paket çok boş astra 1.4 turbo otomatik alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

quote:

Aslında biraz daha bekleyip daha fazla para ayırmayı düşünüyordum ama gerek yok.Babamdan kalan Corollayı sattım.İşler iyi giderken parayı çarçur etmek istemiyorum.Zor günleri de düşünmek lazım

teknik bilgisine göz atsanız iyi olur şehir içi 9.3 litre diyor :D çok fazla

ben bu aracı tavsiye etmekten vazgeçtim :D

auris 1.6 multidrive s 56 bin lira ona bir göz atın en azından 7 litre yakıyor fakat umursirvan arkadaş test etmişti 6.5 falan çıkmıştı şehir içisi arabanın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150 Bine kadar Araba önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

teknik bilgisine göz atsanız iyi olur şehir içi 9.3 litre diyor :D çok fazla

ben bu aracı tavsiye etmekten vazgeçtim :D

auris 1.6 multidrive s 56 bin lira ona bir göz atın en azından 7 litre yakıyor fakat umursirvan arkadaş test etmişti 6.5 falan çıkmıştı şehir içisi arabanın

Evet biraz fazlaymış tüketim trend olması önemli değildi 55e kadar çıkabilirdim paket yükseltmek için ama yakıt önemli.

• quote:

50 bin kadar nakitim var.Eski aracımı sattım.Benzinli Otomatik vitesli bir araç bakıyorum.Fordun sitesinde Trend 1.6i 125PS PowerShift Otm. 4K peşin 48095 lira yazıyor.Bu modeli düşünüyorum.Siz ne tavsiye edersiniz?En fazla 55 bine çıkabilirim kredi çekmek istemiyorum.

o fiyata alınacak en mantıklı araçlardan biridir.
    Eğer tüketim çok gelirse size çok yol yapıyorsanız lpg taktırır öyle kullanırsınız rahat olun.
    Şehir içinde 8 9 şehir dışında ise 6 7 litreyle seyretmek mümkn sakin kullanımlarda.
    Focus gayet mantıklı bir araç.
  • Honda Civic+garantili lpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

50 bin kadar nakitim var.Eski aracımı sattım.Benzinli Otomatik vitesli bir araç bakıyorum.Fordun sitesinde Trend 1.6i 125PS PowerShift Otm. 4K peşin 48095 lira yazıyor.Bu modeli düşünüyorum.Siz ne tavsiye edersiniz?En fazla 55 bine çıkabilirim kredi çekmek istemiyorum.

o fiyata alınacak en mantıklı araçlardan biridir.
    Eğer tüketim çok gelirse size çok yol yapıyorsanız lpg taktırır öyle kullanırsınız rahat olun.
    Şehir içinde 8 9 şehir dışında ise 6 7 litreyle seyretmek mümkn sakin kullanımlarda.
    Focus gayet mantıklı bir araç.

Yarın bir bakayım canlı gözle.Titanum paket bir hayli dolu.54400 fiyat yazıyor sitede.Kardeşimde beğenirse alabiliriz Focusu.HB niye satılmıyor anlamıyorum.İkinci elde sıkıntı çekmemek için sedanı alırım alırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirk Nowitzki -- 5 Kasım 2013; 18:25:35 >

• focusun hb si de sedanı da 2. elde satılır,o açıdan beğendiğiniz ve kesenize uyan modeli alın.
  • HB olarak Leon
    Sedan olarak Civic
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.