Şimdi Ara

50-55 bin tl ye araç tavsiyesi için yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaş 50-55 bin arasında araç almayı düşünüyorum fakat karar veremiyorum bunun için tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var...

1- şuanki aracım yenidoblo premio 2011 1,6 dizel 6 ileri takasa gircem
    + ve - leri

+- : araç ile maximum 140 150 ye kadar yol tutuşu iyi max 190 basmıştım test için ilk aldığımda
    + : araç ferah tam bir geniş aile aracı
    + : uzun yolda 90 km hız sabitleyici açık şekilde gittiğiniz sürece 5,5 geçmez
    + : performans serilik bu tartışılır bence bunun % 80 %90 kullanıcın elinde şimdiye kadar çekmiyo gitmiyor gibi problem yaşamadım ( buda yakıtı etkiliyor)
    + : konfor bu tip, ticari panelvan kasalarda içinde en konforlusu ( fakat 2 araç önceki focus 2003 sedan kanforu yoktu bu da otomobil farkı olsa gerek)
    - : yıllık sigorta ücretleri 500 tl civarı plk 34
    - : şehir içinde hergün işe gidip gelme 30 km ortalama hız 80-90 7,5 - 8 litre yakıt sarfiyatı ortalama max 8,1 min. 6 lt
    YILLIK 20 BİN KM YOL YAPIYORUM

yukarıda aracımın - ve + larını yazdım
    isteğim özellikler ise :

1 yakıt
    2 konfor

DÜŞÜNDÜĞÜM ARAÇLAR :

otomobil ve suv 2 . EL

OPEL : YENİ 1.3 CDTI Sport HB DİZEL
    RENAULT : YENİ CLİO 4 1.5 dCi Icon DİZEL
    HONDA :YENİ CİVİC 1.6 Elegance BENZİN
    VOLSWAGEN : GOLF 7 1.2 TSI Comfortline BENZİN
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    NİSSAN : Qashqai+2 1.5 dCi Tekna Pack DİZEL
    HYUNDAİ : İX35 1.6 GDI Style Plus BENZİN
    VOLSWAGEN: TİGUAN 1.4 TSi Sport&Style BENZİN

ÖNERİLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manguser -- 8 Ocak 2014; 21:14:27 >

• Skoda rapid dizeli de dusunebilirsiniz, yakit ve konfor acisindan gayet uyumlu bir arac :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia Sportage,Cruze full+full ilk aklıma gelenler..
  • armi89 A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hiç aklımda olmayan marka skoda hiç düşünmedim ters köşe oldu :(( @armi89 @armi89
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    Sportage aklımdaydı i 35 ile motorlar aynı fakat i35 donanımda artısı var anahtarsız çalıştırma ve pak park asistanı var ; cruze de üretimi durduruldu diye hatırlıuorum banttan inmiş araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: manguser

Sportage aklımdaydı i 35 ile motorlar aynı fakat i35 donanımda artısı var anahtarsız çalıştırma ve pak park asistanı var ; cruze de üretimi durduruldu diye hatırlıuorum banttan inmiş araç

Anahtarsız çalıştırma Sportage'tada var.Park sistemi dikiz aynasında sanal bir yardım mevcut.Cruze üretimi devam etmekte Şubat veya Mart ayı gibi 2014 modellerin gelmesi bekleniyor.
  • vw yada opel ama vw daha mantıklı geliyo 2.el temiz birazda donanımlı oldumu lokum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Golf comfortline + sürücü konfor paketi önericektim ama hacimin sizin için önemli olduğunu duyunca.
    QQ+2 alırsanız 1.5dci motorla çok performans beklemeyin ama yol tutuşu güzel bir araç.
    Clio almayın sizin işinizi görmez darda geliro fiyatı etmez.
    Ben size SUvlarıda yakıttan dolayı çok önermem fazla yakarlar üstelik 20.000km sizi üzebilirler bence sizin aracınız.
    Renault scenic 1.5dci ikinci el diyiceksiniz qq+2 yanında farkı ne araç biraz daha yere basan bir araç olduğundan yakıtta fark çok olur.
    QQ+2 ya da
    Sıfır Golf comforline +sürücü konfor paketi ama iç hacim dar gelip gelmemesi önemli ya da
    Renault scenic 1,5dci 2.elderim.
  • Astra'nın 1.6 dizeli gelecek diye söylentiler var eğer performans isterseniz 1.3 sizi üzebilir. Clio bu araçlar içinde en küçüğü olur ki oda konfora ve rahatlığa etki eder. Diğer seçenekleri pek bilmiyorum fakat qashqai kasa değiştirdi yenisi yolda bir hatırlatma. Fiyatları anormal artmasaydı focus önerebilirdim fakat şu an o paralara değmez. Belki ikinci elden temiz bulabilirseniz focus ve mondeo bakabilirsiniz. Artı c-max veya scenic olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EustassKiD26 -- 8 Ocak 2014; 21:30:06 >
  • Avensis Elegant Extra düşünülebilir. Düşük kilometrede 2012 model olması koşuluyla.
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız şimdi inceledim de i 35 ile aynı donanımlar cruze de yeni araçlarını çıkartaca okudğum haber ise : Chevrolet Avrupa’dan çekiliyor... link http://www.otomobil.com.tr/chevrolet-avrupa-cekilme/
  • Sercacions kullanıcısına yanıt
    teşekkürelr
  • Merhaba,
    Bende dizel clio icon var.
    90 sabit ile 3.4 yakıyor şehirler arası, şehir içi tartışmalı bir konu o sürüşe bakar. Ama doblodan sonra kafes gibi gelir diye düşünüyorum.
    Eğer içine sığarsanız bunalmıyorsanız konfor olarak iyi. En fazla 140 yaptım ama rüzgar alma, yol tutuşu sıkıntısı yok.
    110 ile giderken motor sesi gibi bir sıkıntısı yok, bence güzel ama dar bir araba.
  • civic veya astra
  • clio yakıtta çok iyi fakat dıştan göründüğü gibi değil içi dar ve kalite 0 suvlarda 9-10 litreleri gören varmış benzinlerde
    golf olabilir yeni kasa olması cazip edior beni
    fakat QQ de yeni kasa yolda fiyat 70 binlerden başlar herhalde 100 ü bulur
  • toyota corolla 2009 dizel otomatik surmustum cok rahat, genis ve konforlu bir araba, o fiyatlara sifira yakinini belkide az daha ekleyip sifirini alabilirsiniz. clio yada esdeger farkli bir renaultta toyotanin yanindan gecemez bence. yakittada cok cimri bir araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigfish.smallaxe -- 8 Ocak 2014; 22:14:43 >
  • Bu araçları alacağına 0 km Seat Leon FR düşünmez misin? Çok şık ve hızlı bir araç. Fiyatına göre performansı iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: manguser

teşekkürler hiç aklımda olmayan marka skoda hiç düşünmedim ters köşe oldu :(( @armi89 @armi89

Zamaniniz olursa bayide inceleyin Skoda'yi isterseniz :) genis ve spor bi arac Rapid, yakit da gayet iyi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.