Şimdi Ara

50-130 tl arası kalıcı parfüm önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba;bir parfüm almak istiyorum fakat internette yaptığım araştırmalar kafamı karıştırıyor.bazı yerlerde iyi bazı yerlerde iğrenç olarak nitelendiriliyor kokular.şimdi nasıl bir şey aradığımı söyleyeyim size:

17 yaşındayım esmer tenliyim(koku kalıcılığı farkediyor sanırım tene göre o yüzden yazdım).kalıcı olan en azından 1 gün boyunca uçup gitmeden üzerimde kalacak 50-130 tl arası kalıcı bir koku istiyorum.joop jump ve joop homme önerileri vardı.bunlar nasıldır? kokusu güzel ve kalıcı olan e tabi birazda yayılacak olan bir parfüm istiyorum.fiyat aralığını belirttim zaten.önerilerinizi bekliyorum.
    not: lütfen kokusunu bilmediğiniz denemediğiniz kokuları yazmış olmak için yazmayın)
    teşekkürler

• yok mu bir bilen?
  • bende aynı tür parfüm arıyorum ama beyaz tenliyim. banada bi yardım..
  • konu düşmeden bir kaç öneri alalım beyler rica ediyorum konu up
  • Bvlgarı aqva almalısın kalıcı serin ve kokusu çok güzel ben aldım kendimden biliyorum.Ayrıca şişeside çok güzel ben 160 liraya aldım tavsiye ederim 30 tl den bisey olmaz sonuctan cok memnun kalırsın.
  • One million güzeldir tavsiye ederim
  • ya ben hafiften esmer tenliyimdir bvlgari diye bir parfüm var yanlış yazmış olabilirim onu kullanıyorum bide hugo boss var oda güzeldir ama fiyatlarını bilmiyorum ama onlar güzeldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100-120 TL kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreNight

Bvlgarı aqva almalısın kalıcı serin ve kokusu çok güzel ben aldım kendimden biliyorum.Ayrıca şişeside çok güzel ben 160 liraya aldım tavsiye ederim 30 tl den bisey olmaz sonuctan cok memnun kalırsın.

kalıcı ve hoş kokulu diyorsun.hoşuma gitti bakarım.teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trololo

One million güzeldir tavsiye ederim

herkes one million diyor çevremde aslında fiyatı nedir? 180 tl falan görmüştüm bir yerde ama çok o fiyatı vermeme gerek yok:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fara25

ya ben hafiften esmer tenliyimdir bvlgari diye bir parfüm var yanlış yazmış olabilirim onu kullanıyorum bide hugo boss var oda güzeldir ama fiyatlarını bilmiyorum ama onlar güzeldir

bvlgari öne çıktı şu an aklımda:)...
  • Tiara's For Him 1,5 senedir kullanıyorum hem fiyat uygun (30 TL) hem de kalıcı ve çok hoş bir kokusu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz dincer

quote:

ya ben hafiften esmer tenliyimdir bvlgari diye bir parfüm var yanlış yazmış olabilirim onu kullanıyorum bide hugo boss var oda güzeldir ama fiyatlarını bilmiyorum ama onlar güzeldir

bvlgari öne çıktı şu an aklımda:)...

ya bvlgari güzeldir ben hep kullanıyorum babam bulgar sınırından 60 euroya almıştı galiba tam bilmiyorum ama ama güzeldir hugo boss ta güzeldir bence git parfümleri dene internetten parfüm alınmaz bence koklaman lazım

• quote:

hugo boss un hangi modelini kullandınız?
  • quote:

quote:

sport yazıyo şişenin üstünde
  • quote:

quote:

quote:

sport yazıyo şişenin üstünde

tamam teşekkürler.hugo boss hugo man - hugo boss sport -joop homme bu üçünü bir parfümeride koklayıp güvediğim bir yerden alıcam.bvlgari aqva(yanlış yazmış olabilirim) hakkındaki yorumlar iç açıcı değil genelde ama onuda deneyebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Olympia

Tiara's For Him 1,5 senedir kullanıyorum hem fiyat uygun (30 TL) hem de kalıcı ve çok hoş bir kokusu var.

Kesinlikle katılıyorum, kokusu güzel. Parfüme fazla para vermek istemeyenler Avon'un odunsu turunçgil içerikli parfümlerine bakabilir, diğer çeşitlerine göre biraz daha kalıcıdır. Ben Individual Blue kullanıyorum kokusu çok güzel.
  • Bvlgari black tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAMAN_NR

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Olympia

Tiara's For Him 1,5 senedir kullanıyorum hem fiyat uygun (30 TL) hem de kalıcı ve çok hoş bir kokusu var.

Kesinlikle katılıyorum, kokusu güzel. Parfüme fazla para vermek istemeyenler Avon'un odunsu turunçgil içerikli parfümlerine bakabilir, diğer çeşitlerine göre biraz daha kalıcıdır. Ben Individual Blue kullanıyorum kokusu çok güzel.

tiaras kullandım kokusu güzel fakat 15 dk sürüyordu üstümden uçup gitmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: crixus97

Bvlgari black tavsiye ederim

onun kokusunu pek beğenmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: crixus97

Bvlgari black tavsiye ederim

Hocam nickinde 97. Yazıyor. Demek sende liselisin. Bu parfüm bizim yasımıza uyarmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.