Şimdi Ara

50-100tl arasi kulaklik onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yaklasik 50-100 tl arasi bir fiyata kulaklik almak istiyorum tercihen bantli olmasi daha iyi olur bu fiyata hem kaliteli muzik dinleyebilecegim hemde goruntusu guzel olan bir kulaklik varmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP

• Bunu tam olarak burda söylemek imkansız gibi bir şeydir çünkü kişisel görüş izah eder güzel olması kaliteli olması ise kullanacağınız ortam ve kullanım biçimine göre değişmektedir bunu market ve shop gibi elektronik cihazların satıldığı yerlerden temin edebilirsiniz şahsen marka olarak soracak olursanız (phılıps kullandım 2 yıldır memnunum sürekli mi derseniz evet) "bunun haricinde sony gibi mp3 cihazı üretene kaliteli şirketlerin kulaklıkları birinci tercihtir.Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttombala

Bunu tam olarak burda söylemek imkansız gibi bir şeydir çünkü kişisel görüş izah eder güzel olması kaliteli olması ise kullanacağınız ortam ve kullanım biçimine göre değişmektedir bunu market ve shop gibi elektronik cihazların satıldığı yerlerden temin edebilirsiniz şahsen marka olarak soracak olursanız (phılıps kullandım 2 yıldır memnunum sürekli mi derseniz evet) "bunun haricinde sony gibi mp3 cihazı üretene kaliteli şirketlerin kulaklıkları birinci tercihtir.Teşekkürler :)

Kulakligi mp3'te degilde BlacberryCurve9300 telefonum var onda kullanmak istiyorum ve eger size gore guzek gozuken varsa ben de gormek isterim ismini veya fotografini koyabilirseniz guzel olur :)

• Up.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.