Bildirim
50-100₺ arasında işlemci soğutucusu önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemci ne?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Daha karar vermedim isterseniz önerebilirsiniz 100₺ civarında olursa iyi olur am3/am3+
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Am3 işlemcileri kötü. Ucuza i5 2500k bulursan güncel oyunları ucundan yakalarsın
2 el bir soğutucu al. O paraya 1. el güzel soğutucu bulamazsın. _____________________________ -
Tahminen ne kadara bulabilirim arkadaşlarım xeon öneriyordu o nasıl ama eğer sistemi intel toplarsam ddr2 olacak sizce ne yapayım
İkinci elde olabilir fark etmez
Şu an 0'dan xeon sistem toplamayı önermem. Elinde eski parçalar varsa mantıklı xeon işlemcili makine yapmak. _____________________________ -
Ayrı konu açmak yerine tek bir konuda ne istediğinizi belirtin. Anladığım kadarıyla bütçeniz az ve bu seviyede stok soğutucu harici lüks. _____________________________ -
2500k 200-250 lira civarıydı. Xeon için anakartlar pahalı diye biliyorum
urun.n11.com
Güçlü 2 Bakir Kanal 1 Fan Ramtech M200 4pin Cooler Fan Mavi Ledli - n11.comhttps://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/guclu-2-bakir-kanal-1-fan-ramtech-m200-4pin-cooler-fan-mavi-ledli-P236296930
fiyat performans olarak benim bildiğim daha iyisi yok._____________________________
-
www.amazon.com.tr
Zalman Cnps5X, Cpu Fan, Performa 92Mm, 9.2 Cm: Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/dp/B006344OMM/ref=asc_df_B006344OMM58073187/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B006344OMM&linkCode=asn_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt