Şimdi Ara

50.000 TL'ye otomatik araç önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an da 2010 Ford Fiesta 1.4 otomatik benzinli kullanmaktayım. Aracım narin kullanımda dahi 8-8.5lt/100 km yaklaşık 40kr/km yakmaktadır.
    Bu aralar yeni bir araç almaya karar verdim ve bütçem 50.000TL. Fakat nasıl bir araç almam gerektiğine bir türlü karar veremiyorum.

1.seçenek olarak en fazla 30.000-40.000 km’de ve en az 2010, 2011 model otomatik vites, dizel bir araç istiyorum. Citroen C4, Polo ve Lancia Delta bu seçenekte baktığım araçlardır.Bu seçenekte aradığım özellik aracın az yakması ve konforlu olması.

2.seçenek olarak yine en fazla 30.000-40.000 km’de ve en az 2010, 2011 model otomatik vites, coupei performanslı bir araç istiyorum. Scirocco, A3, Golf. Bu seçenekteki araçların çok yaktığının farkındayım ama şu anki aracımda aşağı yukarı bu araçlar kadar yakıyor ve bu benzin parasını göze almışken daha prestijli ve performanslı bir arabaya binmek istiyorum.

Sizce yukarıdaki 2 seçenekten hangisi daha mantıklı ve seçeneklere göre araç önerileriniz nedir?

Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla

Burak ATA

Not: Yukarıda baktığım araçları kullanan arkadaşlar varsa ayrıca araçlarla ilgili yorumlarınızı eklemenizi rica ederim.

• Cevap verecek kimse yokmu arkadaşlar?
  • bunların arasında elbette c4 hatta 0 bile alabilirsiniz.

alternatif olarak seat leon'a bakabilirsiniz.
  • C4'e benimde kanım ısındı ama yarıotomatik vitesi beni biraz düşündürüyor ayrıca bütçemde sıfırlarına maalesef yetmiyor.

Çünkü Confort paket 52.000 Confort Plus 56.000 Exclusive 60.000 TL civarında.

Ayrıca Leon konusunda yakıt sarfiyatı hakkında bazı çekncelerim var, kullanan bazı arkadaşlar yakıt konusundan şikayetçiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.