Şimdi Ara

50.000$'ınız var bu parayı nasıl değerlendirirsiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çinden teknolojik malzemeleri topla sat burada.. Yalnız bildiğin parçalara gir ve şunu unutma paranı çin`e verirsin ürünü 2-3 ay sonra alırsın.. Çünkü paranlar ürünü üretip sana öle satacaklar

parayı öbür tarafa götürmiycez
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • güzel fikirleriniz için teşekkürler

• benim aklımda olan hep çinden bazı ürünler getirmek şimdi detay vermiyeyim orası bana kalsın zaten uzunca bir süre yaptığım işti kısaca elektronik desem yeterli ama cihan makine vs. değil.. neysee bu ürünlerin burada imalatı yok ve burada imalat alanında kullanılıyor

ve sürekli ihtiyaç duyulan malzeme olduğu için elde kalma sorunu yok dewamlı sirkülasyon halinde 50.000 usd bende olsa 1 yıl içersinde bu parayı rahat 120.000 usd üzerine çıkarırım tabii daha da fazla olabilir.ilk 5 sene yıllık %100 üzerinde sonraki yıllar %50 seviyelerinde büyüme hedefi ile gider bu oranlar..

çinden gelen bu ürünler için gümrükte alınan %18 peşin vergi ki daha sonra fatura kestiğin için geri alıyorsun.. ve bazı ürünlerde gümrük vergisi oda ürüne göre değişir %2-ile%6 arasında

işletme giderleri olarak da herkesin ödediği ile yaa aynı yada daha az.. neden üretim olmadığı için elemana ihtiyaç yok 2 kişi işler büyürsede 5-10 kişi yeterlidir..dükkan kirası, sigorta, yemek, yol vs. standart masraflar kısaca..

işin alanı elektronik ithalatı, limited şirketde olur şahıs şirketide fark etmez ikisi arasında kuruluş farklılıkları yerine göre avantajları mevcut.. şahıs şirketi kısa sürede kurulur ve kapatılr kurma üçreti çok cüzidir..limited ise açma kapama ücretleri kısmen şahıs şirketlerine göre 5-8 kat üzeridir.. ve kapatma işlemi 1-2 yıl alır bildigim kadarı ile..

sonuç bir ortak bekliyorum ilgililere duyrulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holywars -- 3 Mayıs 2006; 16:35:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: éfulim

gelişmekte olan bölgelerden arsa al

bende tam onu yazıcaktım. yerin durumuna göre bi bakmışsın paran katlanmış. sonra istersen üstüne bi ev kondur ikisini birden sat
  • Bence iddaa bayii olmayan bir yere iddaa bayii aç acayip para kaldırırsın söylemedi deme.ama yakınlarında idda bayii olmamasına dikkat et.Ben tekirdağ da oturuyorum.en yakın bayi çarşıda 20 dk yuruyerek.şimdi 3 dk uzaklıkta bı yere acıldı.acaip kalabalık oluyo.;)Araç almana da gerek yok tek gereken 20-30 taen kalem 2-3 masa 20 tane falan sandalyeBu işte çok para var benden söylemesi

yada bi internet cafe açardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 3 Mayıs 2006; 18:50:52 >

Girişede "BAZILARI CACIK SEVER" yazardım....

Orjinalden alıntı: holywars

benim aklımda olan hep çinden bazı ürünler getirmek şimdi detay vermiyeyim orası bana kalsın zaten uzunca bir süre yaptığım işti kısaca elektronik desem yeterli ama cihan makine vs. değil.. neysee bu ürünlerin burada imalatı yok ve burada imalat alanında kullanılıyor

ve sürekli ihtiyaç duyulan malzeme olduğu için elde kalma sorunu yok dewamlı sirkülasyon halinde 50.000 usd bende olsa 1 yıl içersinde bu parayı rahat 120.000 usd üzerine çıkarırım tabii daha da fazla olabilir.ilk 5 sene yıllık %100 üzerinde sonraki yıllar %50 seviyelerinde büyüme hedefi ile gider bu oranlar..

çinden gelen bu ürünler için gümrükte alınan %18 peşin vergi ki daha sonra fatura kestiğin için geri alıyorsun.. ve bazı ürünlerde gümrük vergisi oda ürüne göre değişir %2-ile%6 arasında

işletme giderleri olarak da herkesin ödediği ile yaa aynı yada daha az.. neden üretim olmadığı için elemana ihtiyaç yok 2 kişi işler büyürsede 5-10 kişi yeterlidir..dükkan kirası, sigorta, yemek, yol vs. standart masraflar kısaca..

işin alanı elektronik ithalatı, limited şirketde olur şahıs şirketide fark etmez ikisi arasında kuruluş farklılıkları yerine göre avantajları mevcut.. şahıs şirketi kısa sürede kurulur ve kapatılr kurma üçreti çok cüzidir..limited ise açma kapama ücretleri kısmen şahıs şirketlerine göre 5-8 kat üzeridir.. ve kapatma işlemi 1-2 yıl alır bildigim kadarı ile..

sonuç bir ortak bekliyorum ilgililere duyrulur..

güzel fikir de biraz daha açsaydın iyi olurdu aslında ama yinede verdiğin fikirler için saol bizimki pvc inşaat vede otomotiv üzerine kurulu bir şirket sanırım biz getirtemeyiz

• quote:

Orjinalden alıntı: Cemsh

cafe işinde kullanırdım. cok güzel 1 cafe acardım kendime güzel genclere göre söle hareketli müzikli ... iyi gider hazır yazda geliyor

walla aynen bende böle yapardım cafelerde cok iş war ama saglam bi yerde olmak sartıyla özellikle istanbul gibi bi yerde...
    büyük ihtimal araba alırdım.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.