Şimdi Ara

50.000-100.000 TL Arası Sistem Önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi bu fiyatlar aralığında bir sistem önerisine ihtiyacım var. Fiyat aralığını geniş tuttum. Araştırdım ama içinden çıkamadım sizlere sormak istedim.

Evden çalışıyorum, asıl amaç oyun değil iş yapmak. Ama tabiki de oyunlarda da sıkıntı yaratmayacak bir şey oluşturmak istiyorum.

İşlemci intel ve ekran kartı nvidia şeklinde düşünüyorum.

i7 14700k işlemcisi beğendiğim bir işlemci bununla oluşturabileceğim güzel bir sistem önerisi istiyorum sizlerden. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.

• https://inventus.com.tr/arezu-plus
    Bunu inceleyin 50-100 bin arasi istedigin sekli verirsin sisteme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size Ryzen bi makina kuralım. Epey hesaplı olur ve uzun ömürlü olur.

• n201 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Hiç daha önceden ryzen işlemci kullanmadım sanırım kafamda bir önyargı var ryzen e karşı. bir çok incelemede i7 14700k nın çok iyi olduğunu gördüm. Bununla kurmak daha güzel olmaz mı ?

• 14700K artık son nesil. Anakrtta soket değişecek,İntelde. Yani upgrade şansınız da yok Ama Ryzenin önü açık Bu kadar para verdikten sonra ilerde upgrade yapamayacağınız bi makina tavsiye etmem.

Ayrıva Ryzenler, makul seviyelerde serin çalışabilyor ve intelden daha az watt çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 11 Aralık 2023; 15:56:8 >
  • Hardware Unboxedyoutube
    AMD Ryzen 7 7800X3D vs. Intel Core i9 14900K, 21 Game Benchmark
    https://www.youtube.com/watch?v=7KZQVfO-1Vg&feature=youtu.be

Bu videoyu izle kardeşim. Belki kafandaki yanlış ön yargıyı kırar. Oyun için en iyi işlemci 7800x3d şuanda. İş için en iyisi değil ama. Hangi iş için düşünüyorsanız; 7800x3d performansına , 7800x3d review yazarak hardware unboxed ve gamer nexus gibi YouTube kanallarından bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7800x3d'yi biraz inceledim oyunlar için çok iyi görünüyor. Ama ben iş için kullanacağım oyun belki haftada 3-5 saat ancak olur. iş için düşününce intele mi yönelmek gerekiyor ?

• 7950x3d o zaman senin ilacın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İş derken, hangi uygulama/programları kullanacaksınız.

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Çok ağır programlar değil. Ufak uygulamalar veya web tarayıcısıyla çalışıyorum çoğu zaman. Bilgisayarı açtıktan bir kaç saat sonra yavaşladığını hissediyorum ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Şuan ram 16gb 2133 hz ve işlemci i3 12100f belki direkt bunlarla alakalı da bir durumdur.

• Anlaşıldı o zaman Ryzen 7000 serisi muazzam .Fazla ısınmadığı için yavaşlama gibi bi sorun da olmaz.

14700KF i soğutmak için 360 mm bi radyatör alacaksınız ona uygun pahalı bi kasa alcaksınız .Uygun ,yine pahalı bi anakrtta lazım.Yani çok masraf da olur zaten.

Ryzen 7900,çok güçlü ve ısınmayan bi işlemci. Elektrik harcamı da, yerlerde.

Hepsini aynı yerden ve toplatarak almak isterseniz,

www.incehesap.com
    Sepet - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/uye/sepet.php

Parça parça alırsanız dahada ucuza gelebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.