Şimdi Ara

5 yıllık McAfee internet security lisans 15 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben 1 tane aldım, lisans çalışıyor.Lisans Türkiye için geçerli, vpn ile almanıza gerek yok. Aktifleştirdim, Lisans bitiş süresi 2025 gözüküyor. Alt kısımdaki domarin isimli satıcıdan sepete ekleyin toplam 15 tl tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi1227 -- 8 Ocak 2020; 11:58:46 >

• hala kullanan kaldı mı ya bunları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayla bilgisayara spyware yüklemek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzerine 15 tl versinler kullanmam

• 1 Yıldır windows defender kullanıyorum, ondan önce sürekli parasını vererek kaspersky total security kullandım, boşuna para vermişim.
  • Windows orjinal yetiyor orjinal Windows kullanın yeter.

• Bana asıl virüs bu firmalar gibi geliyor, pc ye yapıştı mı söküp atman imkansız ha,

Aynen ilaç üretici firmalar gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 TL ile bilgisayarın tozunu silin daha çok işe yaramış olur

• Adam birşey paylaşmış bir tane olumlu yorum yok sanki adamın soyadı mcafee kendi ürününü satıyor gömen gömene lan ne acayip insanlarız faydalanan faydalansın kime ne herkes çatacak yer arıyor
  • mcafee intel'e geçtikten sonra değişti çok ön yargılı olmayın :) son testlerde de gayet başarılı. ama bir kaspersky - norton - eset değil tabii.

daha da önemlisi, g2a satıcılarına çok güvenmeyin böyle keylerin çoğu 1-2 ay sonra patlıyor.

ayrıca norton deluxe isteyen olursa 10 pc 160 tl şuan. forumdan almaya hazır 6 kişi var, 4 kişi daha bulursak 16şar tlye norton alalım.
  • Norton Mac te çalışıyor değil mi çalışırsa beni de yazın 7 olak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlgrn -- 10 Ocak 2020; 18:19:5 >
  • Nerden hatırlıyorum bilmiyorum ama bu mcafeenin orjinal sahibinin zamanında antivirüs programını yukleyenlerin aynı anda virüsünde bilgisayarlara yüklediğini itiraf ettiğini hatırlıyo gibiyim.Yani adam antivirüsü programlarken virüsü de programlamış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.