Forumdaki gerek yöneticilerden bazılarının gerekse üyelerin artık canımı sıkması ve seviyesizleşmeleri nedeniyle forumu bırakıyorum. Forum resmen ortaokul - lise öğrencileri ile doldu. Nerede o eskiler diyeceğim, klişe bir laf olacak
Sizlere iyi forumlar
İnan bu büyük acıyı kalbimizde yaşayacağız,nolur gitme kal.
3 kere ben biraktim, 1 kere de forum beni birakti:) Ama hala buradayim. Hosuna gitmeyenleri gormezden gel.
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
3 kere ben biraktim, 1 kere de forum beni birakti:) Ama hala buradayim. Hosuna gitmeyenleri gormezden gel.
O senin sorunun arkadaşım. Öyle bir yazmışsın ki sanki bağlıyız buraya, 3 kere bırakmışsın da burdaymışsın hala. Allah'ım ya
quote:
Orijinalden alıntı: prology
quote:
O senin sorunun arkadaşım. Öyle bir yazmışsın ki sanki bağlıyız buraya, 3 kere bırakmışsın da burdaymışsın hala. Allah'ım ya
Alıntıları Göster
Forumu bırakmanda senin sorunun o zaman ne diye konu açıyosun BİZE NEbırak git
quote:
Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim
Sen niye konu açıyorsun o zaman 2x2:4 demek içinsen niçin açıyorsan o abuk subuk konuları o da onun için açmış
quote:
bırak çek git çek git be beeenim başşımdan
bu şarkıyı hatırladım
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Sen niye konu açıyorsun o zaman 2x2:4 demek içinsen niçin açıyorsan o abuk subuk konuları o da onun için açmış
bakkal gazi gayet efendi birisi bulaşmıcaktı ona
Zaten gittiği için görmemiştir bu mesajımı zaten cevap yazarsa yazıklar olsun onun sözüne
Sende onunla gitsen orion abi nasıl olur
quote:
quote:
Forumu bırakmak da senin sorunun arkadaşım,
quote:
Orijinalden alıntı: TRojka
quote:
quote:
Forumu bırakmak da senin sorunun arkadaşım,
Alıntıları Göster
Ne gerzek adamlarsınız, laf bulamıyorum yazacak
quote:
quote:
Adam sana ufacık bir tavsiye vermiş millet için keyfinden olma, takma kimseyi demiş.. Ama sen anlayamamışın.. İyiki gitmişin geri dönmessin inşallah..
quote:
Maşallah pek seviyelisin forum üyeleri seviyesizleşmişmiş..
quote:
Orijinalden alıntı: hett
quote:
Pek haksız sayılmaz aslında
quote:
Orijinalden alıntı: Wizardous
quote:
Alıntıları Göster
Eee bizi de benzettiler veletler kendilerine. Üzüm üzüm baka baka...
quote:
İnsan forumu bırakırsa senin gibiler yüzünden bırakır zaten, sana n'oluyor ki neyden dert yanıyorsun?
quote:
Alıntıları Göster
Neyse geri cevap yazıp adam yerine koydurtmayım sizleri.
gitmeden zehrini boşatmadan olmaz tabi
quote:
Alıntıları Göster
Üyelerle aranız uyuşmazda , yöneticilerin tutumundan şikayetci çoğu kişide. Hatta bazıları diyor ki yönetici bana taktı kardeşim. Ben 2005 den beri burdayım, ne bir yönetici bana kafayı taktı , nede saçma sapan şekilde ban yedim.
Son 1 aydır işler çok sıkı tutuluyor. Millet delirmiş durumda ama bana nedense hiç dokunmuyor bu durum. Kurallara göre davranılırsa hiç bişey olmaz, modlarda kuralları uyguluyor zaten.
Genel seviye düşüşü konusunda ise tamamen haklısınızki durumda ortada zaten. Ama bunua göz ardı etmek durumundayız ki, adama üye olurken yaş sorulmuyor malesef. Yaş sorulsa ne olacak adam fake yaş girer. Sonuçta ne olursa olsun yaşı küçük üyeler olacak burda. Onların yaptığı aptallıklar yüzünden forumu bırakacaksınız bu saçma bir davranış olur. He tabi forumu ne için kullandığınızda önemli. Sadece gereksizler ve konu dışı olarak kullanıyorsanız haklısınız berbat oldu ortalık. Ama Konu dışı haricinde diğer bölümlerde takılıyorsanız konu dışındaşı 3-5 bebe için forum bırakılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: _-Murat-_
gitmeden zehrini boşatmadan olmaz tabi
Yazdığın mesajlara bakılırsa bırakman forum içinde hayırlı olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: rds
Yazdığın mesajlara bakılırsa bırakman forum içinde hayırlı olacak.
Alıntıları Göster
Neyse biz de seviyesizmişiz zaten, yüksek seviyeli arkadaşları burada tutarak onlara zarar vermeyelim en iyisi.
Gelip bol argo ve küfürlü mesaj atıp uyarı alınca da "yöneticiler bana taktı" demek moda oldu artık. Evet biz haksızız, bir siz haklısınız.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme